- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XP NINJA
őstag
a 0 % kondiciós HDD-k vagy nem 100%asok adattárolónak hibátlanul működnek? megbizható? nem tűnik el adat?
-
XP NINJA
őstag
szeretnénk, hogy amikor battlefield3-on játszok, haverom lássa, otthon a saját gépén. logmeinen próbáltuk, de ott kb 8mp-ként villan be egy kép a játékból
-
XP NINJA
őstag
válasz
malagutif122 #9705 üzenetére
akkor szerintem most optimális
-
XP NINJA
őstag
válasz
malagutif122 #9701 üzenetére
én most szedtem ki mindent, csak a cpu hűtő meg a táp és a vga maradt. és a config i3-2100 + hd5830 Xtreme
szóval nem lényeges annyira. mondjuk a cpu hűtő m9gé érdemes ami segit kifújni
-
XP NINJA
őstag
prohardverre be szeretne regisztrálni tesóm, csak nem tudom hogyha egy gépet használunk akkor lesz-e valami gubanc? nem leszünk kitiltva?
-
XP NINJA
őstag
hello
kéne egy olyan program amivel 400db zeneszám elől ki tudok törölni 2 számjegyet. total commanderrel nem sikerült.
meg IT Cafe-n nem tudom hogyan kell egy bejegyzésben új oldalt létrehozni
-
XP NINJA
őstag
jelen pillanatban mennyit érhet egy 400 gigás samsung hd401lj hdd? 100/100
-
XP NINJA
őstag
ha revoltec fénycsövet nem inverterre kötök hanem ventilátor csatlakozóra az alaplapon akkor működni?
-
XP NINJA
őstag
miért van az ha ugyanolyan ventilátort ugyanolyan sebességgel ugyanoslyan sűrűn fúrt lyukacsos oldallapon sokkal hangosabb mint ha felül lenne .??
-
XP NINJA
őstag
kérdés: [link]
-
XP NINJA
őstag
-
XP NINJA
őstag
Hello.
megvettem battlefield 3-at dvd verzióban. nincs dvd olvasóm (most mindegy milyen okokból) és nem tudom feltelepíteni. addig eljutottam hogy másik pc-n a dvd-kről lévő fájlokat ráraktam egy külső hdd-re, és fel is tudtam telepíteni az első felét, de amikor kéri a dvd2-t akkor nincs olyan hogy tallózás vagy ilyesmi, csak hogy helyezzem be. van virtual clone drive meg daemon tools. csaináltam a dvd2-fájlaiból egy iso file-t, mountolom, de ugyanazt írja: helyezze be a dvd2-t.
hogy lehet megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VR topik
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Házimozi haladó szinten
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged