-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz mercenaire #17431 üzenetére
Most azt írja, hogy nem eredeti a tintapatron, ezért nem tud nyomtatni... Nem értem, régen működött.
-
_t0Mi_
aktív tag
válasz mercenaire #17347 üzenetére
Azért gondolom, hogy nem ram, mert ha már felállt a rendszer, akkor semmi baj nincs. Persze nem értek hozzá annyira, ti vagytok az okosabbak..
---
-
alufelni
tag
válasz mercenaire #17199 üzenetére
Akkor érthető,nekem magas volt,így hogy nincs hálózat én is olvasgattam,(3x-a megoldottam én is )
-
vilmaboy
őstag
válasz mercenaire #17151 üzenetére
ezt nem kaphatják meg... a tartalma (nem mondhatom miért), de titkot képez. csak a kívánt résza adható át... ha az egészet kiadom törvényt sértek. most meg szívok ...
nem lehet ez bonyolult egy pluginel vagy kodekkel vagy akármivel. csak lövésem nincs mivel kezeljem le a winyót...
[ Szerkesztve ]
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
Nordic
Közösségépítő
válasz mercenaire #17138 üzenetére
Win7 alatt nem találtam ilyen opciót, szóval szerintem be van lőve.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz mercenaire #17136 üzenetére
Ezt nem tudom hol kellene megnézni.
-
nagyúr
válasz mercenaire #17121 üzenetére
Egyenlőre!Ez legyen csak Egyelőre. Nem matek példa ez.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
DJ WOKKY
addikt
válasz mercenaire #17120 üzenetére
Bizony, bizony. Ezzel több száz, s ezer felhasználót meg tudnak vezetni. Mert egyébként, ha csak böngészik az ember, észre sem veszi.
-
alufelni
tag
válasz mercenaire #17121 üzenetére
Én is elégedett vagyok a Digi-vel,egész jó
-
alufelni
tag
válasz mercenaire #17107 üzenetére
Az bizony,a szolgáltatók (mindegy mi)vakaróznak a sz.r adásukkal,de ha neked problémád van úgy is megmagyarázzák....
-
DJ WOKKY
addikt
válasz mercenaire #17107 üzenetére
az a bizonyos t betűs is rafinált.
múltkor épp figyeltem, hogy 4 napig a garantált 5mbit-es netből csak 3 volt elérhető. folyamatos printscreen-el mentettem az adatokat.
4 nap után meguntam és telefonáltam nekik olyan délután 5-6 fele.
Akkor nem voltam otthon, mondtam, hogy bizonyítani is tudom, este 8-ra mire hazaértem minden rendben lett. Azóta jó, milyen érdekes is... -
vilmaboy
őstag
válasz mercenaire #17069 üzenetére
hát ha vezérlő az sajna cummer... azt átlag szerviz nem biztos, h kicseréli. de bízzunk a sikerben
-
vilmaboy
őstag
válasz mercenaire #17066 üzenetére
az a legegyszerűbb... ha nem javul akkor viszont diagnosztizáltasd valami szakival, aki látott már ilyesmit
-
vilmaboy
őstag
válasz mercenaire #17060 üzenetére
nem lehet, higy a billentyűzet vagy a bill vezérlője, esetleg szalagkábele hibás és az fagyassza meg a telefont? Ez esetben logikus lenne, hogy update után sem működik, mivel a hiba hardveres...
-
kjani18
őstag
válasz mercenaire #17044 üzenetére
Ha ívet húz, már régen rossz...
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
kjani18
őstag
válasz mercenaire #17041 üzenetére
Nem hiszem, hogy a purhab esd szempontból jó megoldás...
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
DJ WOKKY
addikt
válasz mercenaire #17034 üzenetére
Igen, főleg akinek van asztalos ismerőse, és nyílászárokkal foglalkozik. Többnyire ezzel fújják ki, és ott lehet betárolni elég sokat.
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz mercenaire #16979 üzenetére
Köszönöm a válaszokat Mindenkinek!
Ha a reset kárt tett volna,azt azért valahogyan észrevenném,nem? -
DJ WOKKY
addikt
válasz mercenaire #16941 üzenetére
De a szoftver könnyen javítható, helyre állítható.
Hardvernél azért egy túlfeszültség /amikor visszajön az áram/ -
verb003
tag
-
verb003
tag
válasz mercenaire #16877 üzenetére
azzal a procival + 1.5-2gb rammal w7 mehet rá nem?
mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
verb003
tag
válasz mercenaire #16875 üzenetére
nem aprón néztem, és 2-3ezer körül kapni, és 2x2ghz az 1x1.8ghz helyett eléggé fog hatást hozni, főleg, hogy az utóbbi celeron.
mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
verb003
tag
-
verb003
tag
válasz mercenaire #16870 üzenetére
megnéztem, T7300-at már raktak ilyne notiba.
mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
verb003
tag
válasz mercenaire #16846 üzenetére
amúgy szerintetek a cpu is cserélhető a gépbe mondjuk valami kétmagosra? celeron m 440 van benne.
mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
verb003
tag
válasz mercenaire #16844 üzenetére
akkor természetesen írok!
átnézem jövő héten az egész gépet, aztán felfrissítjük a drágát.
mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
verb003
tag
válasz mercenaire #16842 üzenetére
idő lesz, de írok, ha van bármiben valami lépés, csak kb kedd szerdán derül ki, hogy a router vagy a noti a lúdas, és onanntól állok neki wifit cserélni benne, meg ramot rakni, de ha érdekel, természetesen beírom majd!
mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
verb003
tag
-
verb003
tag
-
verb003
tag
válasz mercenaire #16836 üzenetére
: Memory
512 MB, DDR2 PC5300 SDRAM, max. 2048MB, 1x512MBviszont jó is, hogy megnéztem, mert én buta fejemmel, mondom áá, régi gép, szerintem ddr1 van benne.
mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
verb003
tag
válasz mercenaire #16834 üzenetére
mennyit bírhat max a noti ramból? mennyit kezel?
mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
verb003
tag
válasz mercenaire #16832 üzenetére
xp-hez kell, netezésre, kezdetnek az 512mb mellé bedobok egy 1gb-s modult, remélem nem 2x256 van benne, aztán még valahonnan intézek bele majd még egy 1gb-s modult, bár gondolkodtam neki ubuntun is.
mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
verb003
tag
válasz mercenaire #16830 üzenetére
ha a mac-el is szar, akkor kicserélem a routert valami erősebbre.
mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
stark4
tag
válasz mercenaire #16816 üzenetére
igen. és ugy se jó ráadásul most csináltam egy speedtestet és a letöltés:0.35 Mbps a feltöltés pedig: 3.96 Mbps ez hogy lehet? (nem megy se torrent se egyéb letöltés)
-
verb003
tag
válasz mercenaire #16808 üzenetére
magyarul ha egy olyan oldalra, ahol nem lehet dupla acc (pl itt, vagy zárt torrent oldal stb) akkor ha ip-t váltok és törlöm a cookie-kat akkor nem lehet összefüggést találni? a cookiekat hol tudom törölni?
mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
ÉM
tag
válasz mercenaire #16784 üzenetére
Bocsánat, átteszem a kérdésem inkább a processzoros topikba. Most vettem észre, hogy olyan is van.
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz mercenaire #16782 üzenetére
Rokonom a tyúkudvarhoz tartozó kb. 20db zártszelvényt kente le. Alapozta, majd ilyen aranysárgára festette, majd kiderül.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz mercenaire #16777 üzenetére
Nagybátyámék épp pár hete festettek hammerite-al, de meg vannak vele elégedve, és eddig nekem is tetszik. Szépen egyenletesen és vastagon takar.
Nem tudom később mi lesz vele pár év alatt. -
mercenaire
tag
válasz mercenaire #16696 üzenetére
Én azért voksolnék az xbox-ra mert a pc-t gyakran fejlesztgetni kell, hogy a legújabb játékokkal is elbírjon. A családban van mindkettő, de nekem az xbox szimpatikusabb de természetesen ez csak az én véleményem.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=mercenaire
-
siebener
aktív tag
válasz mercenaire #16694 üzenetére
Arra gondoltam én is, meg lett mozgatva, de semmi. Persze ez nem zárja ki, hogy az rossz... Csak nincs másik monitor, ráadásul a videókártya is alaplapi, másik meg nincs.
-
verb003
tag
-
Vesztor87
senior tag
válasz mercenaire #16667 üzenetére
-
Tauren45
aktív tag
válasz mercenaire #16643 üzenetére
Üdv.
Nem, találtam rakat trackert, piratebay és stb de ezekkel nem működik, nem indul el, meglesem ezt. Btw, ha a ezt a trackert megadom, akkor a videó maga felkerül a szerverükre is, nem?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | The Settlers 2 |
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz mercenaire #16635 üzenetére
directX nem hiszem. Játékkal esetleg PhysX mehetett fel, ami ilyesmit okozhat...
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz mercenaire #16577 üzenetére
Hát ha hardver nem lett cserélve mostanában, akkor inkább szoftveres gubanc. Esetleg nézd meg, hogy nincs-e valami driver ütközés. vagy eszközkezelőben mindent annak ír-e, ami illetve mindent felismert-e.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
GrandeP
addikt
válasz mercenaire #16577 üzenetére
A lehetőségek tárháza áll elötted... minden kipróbálhatsz, szoftveresen és hardveresen is.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest