- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Pajac: Gigászkalmár
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
mercenaire #17431 üzenetére
Most azt írja, hogy nem eredeti a tintapatron, ezért nem tud nyomtatni... Nem értem, régen működött.
-
_t0Mi_
aktív tag
válasz
mercenaire #17347 üzenetére
Azért gondolom, hogy nem ram, mert ha már felállt a rendszer, akkor semmi baj nincs. Persze nem értek hozzá annyira, ti vagytok az okosabbak..
-
alufelni
tag
válasz
mercenaire #17199 üzenetére
Akkor érthető,nekem magas volt,így hogy nincs hálózat én is olvasgattam,(3x-a megoldottam én is
)
-
vilmaboy
őstag
válasz
mercenaire #17151 üzenetére
ezt nem kaphatják meg... a tartalma (nem mondhatom miért), de titkot képez. csak a kívánt résza adható át... ha az egészet kiadom törvényt sértek. most meg szívok ...
nem lehet ez bonyolult egy pluginel vagy kodekkel vagy akármivel. csak lövésem nincs mivel kezeljem le a winyót...
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
mercenaire #17138 üzenetére
Win7 alatt nem találtam ilyen opciót, szóval szerintem be van lőve.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
mercenaire #17136 üzenetére
Ezt nem tudom hol kellene megnézni.
-
válasz
mercenaire #17121 üzenetére
Egyenlőre!Ez legyen csak Egyelőre. Nem matek példa ez.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
mercenaire #17120 üzenetére
Bizony, bizony. Ezzel több száz, s ezer felhasználót meg tudnak vezetni. Mert egyébként, ha csak böngészik az ember, észre sem veszi.
-
alufelni
tag
válasz
mercenaire #17121 üzenetére
Én is elégedett vagyok a Digi-vel,egész jó
-
alufelni
tag
válasz
mercenaire #17107 üzenetére
Az bizony,a szolgáltatók (mindegy mi)vakaróznak a sz.r adásukkal,de ha neked problémád van úgy is megmagyarázzák....
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
mercenaire #17107 üzenetére
az a bizonyos t betűs is rafinált.
múltkor épp figyeltem, hogy 4 napig a garantált 5mbit-es netből csak 3 volt elérhető. folyamatos printscreen-el mentettem az adatokat.
4 nap után meguntam és telefonáltam nekik olyan délután 5-6 fele.
Akkor nem voltam otthon, mondtam, hogy bizonyítani is tudom, este 8-ra mire hazaértem minden rendben lett. Azóta jó, milyen érdekes is... -
vilmaboy
őstag
válasz
mercenaire #17069 üzenetére
hát ha vezérlő az sajna cummer... azt átlag szerviz nem biztos, h kicseréli. de bízzunk a sikerben
-
vilmaboy
őstag
válasz
mercenaire #17066 üzenetére
az a legegyszerűbb... ha nem javul akkor viszont diagnosztizáltasd valami szakival, aki látott már ilyesmit
-
vilmaboy
őstag
válasz
mercenaire #17060 üzenetére
nem lehet, higy a billentyűzet vagy a bill vezérlője, esetleg szalagkábele hibás és az fagyassza meg a telefont? Ez esetben logikus lenne, hogy update után sem működik, mivel a hiba hardveres...
-
kjani18
őstag
válasz
mercenaire #17044 üzenetére
Ha ívet húz, már régen rossz...
-
kjani18
őstag
válasz
mercenaire #17041 üzenetére
Nem hiszem, hogy a purhab esd szempontból jó megoldás...
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
mercenaire #17034 üzenetére
Igen, főleg akinek van asztalos ismerőse, és nyílászárokkal foglalkozik. Többnyire ezzel fújják ki, és ott lehet betárolni elég sokat.
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
mercenaire #16979 üzenetére
Köszönöm a válaszokat Mindenkinek!
Ha a reset kárt tett volna,azt azért valahogyan észrevenném,nem? -
DJ WOKKY
addikt
válasz
mercenaire #16941 üzenetére
De a szoftver könnyen javítható, helyre állítható.
Hardvernél azért egy túlfeszültség /amikor visszajön az áram/ -
verb003
tag
válasz
mercenaire #16879 üzenetére
rendben!
-
verb003
tag
válasz
mercenaire #16877 üzenetére
azzal a procival + 1.5-2gb rammal w7 mehet rá nem?
-
verb003
tag
válasz
mercenaire #16875 üzenetére
nem aprón néztem, és 2-3ezer körül kapni, és 2x2ghz az 1x1.8ghz helyett eléggé fog hatást hozni, főleg, hogy az utóbbi celeron.
-
verb003
tag
válasz
mercenaire #16873 üzenetére
T3200-at néztem bele neki.
-
verb003
tag
válasz
mercenaire #16870 üzenetére
megnéztem, T7300-at már raktak ilyne notiba.
-
verb003
tag
válasz
mercenaire #16846 üzenetére
amúgy szerintetek a cpu is cserélhető a gépbe mondjuk valami kétmagosra? celeron m 440 van benne.
-
verb003
tag
válasz
mercenaire #16844 üzenetére
akkor természetesen írok!
átnézem jövő héten az egész gépet, aztán felfrissítjük a drágát.
-
verb003
tag
válasz
mercenaire #16842 üzenetére
idő lesz, de írok, ha van bármiben valami lépés, csak kb kedd szerdán derül ki, hogy a router vagy a noti a lúdas, és onanntól állok neki wifit cserélni benne, meg ramot rakni, de ha érdekel, természetesen beírom majd!
-
verb003
tag
válasz
mercenaire #16840 üzenetére
-
verb003
tag
válasz
mercenaire #16838 üzenetére
valamit kiokoskodok! köszi!
-
verb003
tag
válasz
mercenaire #16836 üzenetére
: Memory
512 MB, DDR2 PC5300 SDRAM, max. 2048MB, 1x512MBviszont jó is, hogy megnéztem, mert én buta fejemmel, mondom áá, régi gép, szerintem ddr1 van benne.
-
verb003
tag
válasz
mercenaire #16834 üzenetére
mennyit bírhat max a noti ramból? mennyit kezel?
-
verb003
tag
válasz
mercenaire #16832 üzenetére
xp-hez kell, netezésre, kezdetnek az 512mb mellé bedobok egy 1gb-s modult, remélem nem 2x256 van benne, aztán még valahonnan intézek bele majd még egy 1gb-s modult, bár gondolkodtam neki ubuntun is.
-
verb003
tag
válasz
mercenaire #16830 üzenetére
ha a mac-el is szar, akkor kicserélem a routert valami erősebbre.
-
stark4
tag
válasz
mercenaire #16816 üzenetére
igen. és ugy se jó ráadásul most csináltam egy speedtestet és a letöltés:0.35 Mbps a feltöltés pedig: 3.96 Mbps ez hogy lehet? (nem megy se torrent se egyéb letöltés)
-
verb003
tag
válasz
mercenaire #16808 üzenetére
magyarul ha egy olyan oldalra, ahol nem lehet dupla acc (pl itt, vagy zárt torrent oldal stb) akkor ha ip-t váltok és törlöm a cookie-kat akkor nem lehet összefüggést találni? a cookiekat hol tudom törölni?
-
ÉM
tag
válasz
mercenaire #16784 üzenetére
Bocsánat, átteszem a kérdésem inkább a processzoros topikba. Most vettem észre, hogy olyan is van.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
mercenaire #16782 üzenetére
Rokonom a tyúkudvarhoz tartozó kb. 20db zártszelvényt kente le. Alapozta, majd ilyen aranysárgára festette, majd kiderül.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
mercenaire #16777 üzenetére
Nagybátyámék épp pár hete festettek hammerite-al, de meg vannak vele elégedve, és eddig nekem is tetszik. Szépen egyenletesen és vastagon takar.
Nem tudom később mi lesz vele pár év alatt. -
mercenaire
tag
válasz
mercenaire #16696 üzenetére
Én azért voksolnék az xbox-ra mert a pc-t gyakran fejlesztgetni kell, hogy a legújabb játékokkal is elbírjon. A családban van mindkettő, de nekem az xbox szimpatikusabb de természetesen ez csak az én véleményem.
-
siebener
aktív tag
válasz
mercenaire #16694 üzenetére
Arra gondoltam én is, meg lett mozgatva, de semmi. Persze ez nem zárja ki, hogy az rossz... Csak nincs másik monitor, ráadásul a videókártya is alaplapi, másik meg nincs.
-
verb003
tag
válasz
mercenaire #16696 üzenetére
esetleg egy miért?-et írnál?
-
Vesztor87
senior tag
válasz
mercenaire #16667 üzenetére
-
Tauren45
aktív tag
válasz
mercenaire #16643 üzenetére
Üdv.
Nem, találtam rakat trackert, piratebay és stb de ezekkel nem működik, nem indul el, meglesem ezt. Btw, ha a ezt a trackert megadom, akkor a videó maga felkerül a szerverükre is, nem?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
mercenaire #16635 üzenetére
directX nem hiszem. Játékkal esetleg PhysX mehetett fel, ami ilyesmit okozhat...
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
mercenaire #16577 üzenetére
Hát ha hardver nem lett cserélve mostanában, akkor inkább szoftveres gubanc. Esetleg nézd meg, hogy nincs-e valami driver ütközés. vagy eszközkezelőben mindent annak ír-e, ami illetve mindent felismert-e.
-
GrandeP
addikt
válasz
mercenaire #16577 üzenetére
A lehetőségek tárháza áll elötted... minden kipróbálhatsz, szoftveresen és hardveresen is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 6900 XT 16GB GDDR6 TOXIC OC Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- PALIT RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 DUAL Eladó!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest