- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz
#65675776 #44697 üzenetére
FX 4100 as Black Box procim van, már belőttem 1600mhz re a ramokat az auto nem tudta helyesen belőni, valami extrém időzítéseket babrált oda, én meg leraktam arra ami a dobozon rávolt irva és most 1600mhz en mennek a modulok. a CPU-n van egy tower cooler (Cooler master Hyper TX3 EVO ) elvileg 4200mhz ig meglehet rántani fesz emelés nélkül az mondjuk elég egy 6870 kihajtásához? Illetve miaz a CPU Performance Boost és APM? Amd power management (sztem ez valami programenedzselési energiagazdálkodásos izé lesz), ha utobbi engedélyezve van képtelen tartani a CPU a megadott feszültséget mindig vissza esik 3600 ra vagy a felére, ahogy kilövöm és rányomom a CPU kergetőt, egyből felmegy 4211mhz re (vagy amire állitom) és ott is marad, max tized értékeket változik. Kicsit ostoba ez a Gigabyte bios vagy tud valamit amit én most nem..Mind1 csak nem vágódok haza vagy sül meg valami
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Rendszergazda topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Terjed a Telegram messenger
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Keresem - Fostex állvány
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest