Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
válasz
JohnnyX #37917 üzenetére
A 9200 SE directX 8.1-es és a 8500-as széria lelke még valahol megtalálható benne, de áttervezve, hogy olcsón eladhassák. Alapból 64 Mega ram van rajta, és 64bit-es.
A GF4 MX-4000 pedig GF2 MX ből származik, tehát DirectX 7. (Vagy DX 8.0, bár ennek nem hiszek) A 128 Mega memóra nem igazán sokat számít, mert 64bit-es a busz.Én személyesen 9200SE-vel találkoztam, átírtam a bios-t, hogy alapból magasabb legyen az órajel (200->300Mhz) és tettem rá nagyobb bordákat, hogy bírja is. Jól tuningolható kártya az Ati-tool a segítségedre lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest