Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Doky586 #144999 üzenetére
Jelenleg a 8 lemez 1 db kötetben van....olyasmi mint a RAID5 de ez a Synology saját megoldása az SHR , Synology Hybrid Raid.
Ez a raid fajta 1 lemeztől 12-ig működik !
Azaz 1 db lemez is lehet SHR kötet.
Persze akkor semmi extra....mintha egy alap / basic kötet lenne.
Aztán 2 db lemez esetén az SHR az tükröz...azaz RAID1-hez hasonló.
Itt már van 1 db lemez meghibásodása ellen védelem.
Majd 3 lemeznél lesz olyan mint a RAID5....
Majd ezen felül egészen 12 db lemezig bővíthető és 1 db lemez hiba ellen véd. Tehát 1 db lemez-t nem fogok tudni olvasni ha kiveszem és PC-be teszem....mert az adatok szét vannak szórva a lemezeken !Természetesen tisztában vagyok vele, hogy ha a lemezek nem is mennek tönkre...attól még a NAS ( alaplap, táp, cpu akármi...) tönkre mehet. De mint írtam is....torrentezésre használom elsősorban.
Nekem erre , ilyen módon tökéletes.Mod :
Szünetmentes táp is van mellé....amire a router és a switch is rá van kötve....tehát áramingadozás és áramszünet ellen is védett a NAS.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest