- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Yutani: 20 év a Prohardveren
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
Rowon #138060 üzenetére
Egy dolgot nem értek. Amit említesz is levegőt fúj mint egy kompresszor. Veszel mondjuk egy ilyet aztán ez jó lesz nem csak gép takarításra hanem másra is mint például autó vagy más alatt kerekek fújására is. A gép takarításánál meg belövöd hogy ne teljes nyomást nyomjon. Tudom ez drágább verzió, de hosszú távon megtérülhet. Fini kompresszor tudtommal jónak számít, így nekünk mivel mezőgazdaság a fő bevételünk van belőle egy félipari 50 liters tartállyal, és én azzal fújom, csak én is leveszem a nyomást, mert egyébként 10 bar-on fúj le a kompresszor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Itt a részletes One UI 7 frissítési ütemterv
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest