Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Aryes #136881 üzenetére
5.09 Voltot mérek tápfeszre. Ez a kamera bekapcsolásakor is stabilan ennyi. A kormány rádugásakor se változik. Egy Arduino-s kézifék rádugásakor se esik be. A harmadik portban jelenleg egy breadboard-hoz való USB táp van, amivel a monitor KVM switch USB portját mérem épp. Szóval stabil feszültségem van. Vagy saját tápot ad a switch, vagy eleve be se esik a feszültség, passz.
Digitális az egész persze. Menüből váltható, illetve ahol kap képet a monitor. De csak USB hubnak használom lényegében.
Örülök, hogy rámértem, mert már nézegettem az aktív hubokat.
Épp ez az a vakon találgatás az, amit szeretnék elkerülni. Nem téged kritizállak, mert jó tipp volt. Logikus is lenne. De nem ilyen egyszerű ezek szerint. Nem létezik USB-hez vmi diagnosztika?
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest