- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
válasz Rowon #142403 üzenetére
Ez router függő is. Pl mikrotikem van, agyon lehet konfigolni. Csak Azt engedem át amit akarok. de azért manapság kell a felhasználó felől is elővigyázatosság, legyen bármilyen eszközöd. Ha kint vagy neten mindig veszélyben vagyunk, főleg hogy ugye sokat hallani egyéb hardverek biztonsági hiányosságairól.
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz I02S3F #142400 üzenetére
Igazából ezt te tudod mik kerülnek hozzád. Most végül nekem ez lesz a nyerő, mint második készlet: [link]
Ha neked ilyen ritkán kell, akkor én mást vennék. Egy hosszított csillag csavarhúzót, ugye az asztali gépek nem gyári hűtőihez sokszor jól jön, pl ami ebben van: [link] És ez szinte mindent csavarhoz jó az asztali gépek esetén. Meg ez: [link]
De ismétlem te tudod mik jönnek hozzád be.[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
-
HARDVERAPRÓD
válasz Vismajor01 #142333 üzenetére
Megerősítem, jól tudod.
-
HARDVERAPRÓD
válasz w.miki #142295 üzenetére
Ez nem így megy. Minimum csináljon/tasson egy weboldalt, optimalizálni, fizetni google hirdetéseket, dobálni minden ismerősnek a weboldalt. Az első oldalra nem könnyű felkerülni. Több éve van weboldalam, már elég jól állok, ahhoz képest, hogy nem fizettem a google-nak. De van több reklám cég ahol vagyok 2, meg jószakin voltam, de azt hagyjuk.
Szerintem fizessen elő Face reklámra, viszonylag olcsó -
HARDVERAPRÓD
válasz maxxenergie #141979 üzenetére
De le is írja hogy mivel van gondja
-
HARDVERAPRÓD
válasz Aryes #141970 üzenetére
Nem nem az utód tudtommal. Még mikor boltba dolgoztam szervizesként, akkor ezt tettem sok gépbe, ahol nem szántak sokat tápra. Sl-500A (Sinan?) vagy mi volt. Noname, de stabil volt és az kis vacak akygatól és társaitól jobb jóval. Mióta eljöttem onnan nem is használtam.
-
HARDVERAPRÓD
válasz Marci112233 #141964 üzenetére
Annak a nincs köze ahhoz, inkább típus már akkor mint a mérete miatt.
-
HARDVERAPRÓD
válasz jozsi252 #141957 üzenetére
Az hogy bekattant az nem egyenlő azzal, hogy a helyén van rendesen. Ez előfordulhat simán. A jelenség: “user hiba”. 😂 Ne vedd magadra, szerintem sokan jártunk így.
A másik ok pedig: ahogy BitRider is utalt rá, nem elég csak cserélni, egy takarítás is kellhet a megfelelő kontakt elérése érdekében. -
HARDVERAPRÓD
válasz Marci112233 #141958 üzenetére
Dehogy. Ezen miért?
-
HARDVERAPRÓD
válasz Enigma1945 #141823 üzenetére
Szia.
Drivert tettél fel? Nálam laptopnál volt ilyen, ott egy régebbi driver oldotta meg. Ettől lehet hogy nálad más a hiba -
HARDVERAPRÓD
válasz anonymus89 #141787 üzenetére
Tuti van rajta bitlock? Távolítsd el vezérlőpultból.
-
HARDVERAPRÓD
válasz mefistofeles #141729 üzenetére
Szia.
Ha tudja az ECC-t akkor igen -
HARDVERAPRÓD
válasz Aftershock11 #141461 üzenetére
Szia. Am mi az ssd típusa?
-
HARDVERAPRÓD
válasz Andrej417 #141438 üzenetére
Szia. Ne haragudj, de
1. te kértél segítséget (és írtad hogy nme tudod, hogy mi az)
2. Itt (nyilván mivel te vagy ott kint neked kell beazonosítani), ha már megvan hogy mihez kérsz tanácsot, akkor kapsz jobb választ, hisz ha te ott a helyszínen találgatsz, akkor itt kép, meg leírás alapján, amire azt írtad, hogy nem tudod, hogy mi az, itt sem fogjuk tudni.
3. Akkor akik figyelmeztettek, ők sem tudtak segíteni.Szerintem lehet normálisan is kezelni, sértegetés, és sértődöttség nélkül.
u.i.: Ezt esetleg felkerested? Hátha lenne ot valami használható infó.
[link][ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz Enigma1945 #141135 üzenetére
Szia. Ez a sérülés nem okoz ilyet. Mivel pasztáztad és hogy?
A másik problémád: húz le róla mindent, úgy indítsd el. Csak az legyen bekötve ami az induláshoz kell más ne.
-
HARDVERAPRÓD
válasz Geller72 #141014 üzenetére
Szerintem picit felfújjátok ezt a dolgot, igen idegesítő, de 2023-ban vagyunk, okostelefonok tömkelege van mobilnettel, plusz ritka az olyan hely ahol ne lenne minimum 2 gép, vagy munkhelyen/szomszéd 1 driver letöltés kérdése, de még tabra is ha nincs mobilnet stb.... stb.
Szóval igen valóban idegesítő, de elég hamar kikerülhető megoldható (rufus pl), hamarabb mint itt vitáztok a semmin. -
HARDVERAPRÓD
válasz Enigma1945 #140964 üzenetére
Szia. SSD van gépben? Ha igen, milyen és hol?
-
HARDVERAPRÓD
válasz sziszi-fuszi #140848 üzenetére
Ki beszélt itt az otthoni gépéről? Lehet itt értettelek félre A kapott laptopokról volt szó amit a munkában használ. állami (pedagógus) laptopokról van szó.
Ezek leltári számot is kapnak. -
HARDVERAPRÓD
válasz sziszi-fuszi #140846 üzenetére
Dehogynem! Sőt. Minden gépet karbantartok a suliban. Projektort is alapszinten. A rendszergazdi karbantartja, hardveresen és szoftveresen ha kell. Kiadja, visszaveszi, segít a mentésben ha kell, reinstall….. stb.
Ha nem ezért, akkor miért van a rendszergazdi. Amit lehet meg kell csinálni. -
-
HARDVERAPRÓD
válasz tpotyka #140453 üzenetére
Szia. Nézd ez így annyira “katyvasz”. Ezt vissza kell neki dobni, nézze meg ő, de ha ő nem látta működni a művelet előtt, akkor csak mutogatás lesz.
Pl ha úgy állt le hogy frissített, de nem indítottad újra, vagy nem tudott végig menni a frissítés… stb, addig csak találgatás lesz. Főleg nekünk látatlanba.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest