Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek!
Vásároltam egy Lg televízió készüléket, gondolván, hogy majd jókat tévézek. Az eddigi rendszer az volt, hogy parabola antenna kint, beltéri egység bent régi tv beltérivel összekötve, és lö megy az adás. Most viszont - annak reményében, hogy kiiktathatom a beltérit, és talán HD csatornákat is nézhetek - vettem egy 3 tuneres tv-t. (Ez nekem nagyban új dolog, mert eddig én nem nagyon voltam híve agyam zsugorításának ezen módjának, így nem követtem nyomon a varázsdoboz fejlődését). A helyzet most a következő, a parabola antenna kint, a tv bent, jelerősség a készülék szerint 100%, ám mindezek ellenére nem sikerül csak rádiót meg mindenféle vacak csatornát találni.
Mit csinálok rosszul? Amennyire gondolom (Németországból) az ASTRA műholdra kell mennem... na és innen hogyan tovább?
Aki tud érdemben tanácsot adni, kérem tegye meg.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Tőzsde és gazdaság
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Parfüm topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Opel topik
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest