Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
Van egy fura hibám, hátha valakinek van ötlete.
vettem egy usb 3.1 PCI-E x4 cardot dual type-C, Asmedia 3142 chipsettel.
Betettem a PC-be, alaplapom: Asus B550 Tuf Gaming, videókártya: gtx 1050 ti , rendszer win 10 x84, amire két megjelenítő van kötve, egyik HDMI-vel másik Displayporttal.
Baj itt kezdődik, beteszem a kártyát, és ha csak HDMI aktív akkor gond nélkül bootol a gép, USB-C csatlakozók jól működnek.Ha bekötőm a Displayportot is,innentől mindkét csatlakozón van megjelenítő, akkor nincs boot. Gép felzúg, ledek világítanak, de nincs megjelenítés. Win10 nem lesz. Ám ha kikapcsolom a gépet, DP kábelt kihúzom, akkor bebootol a gép, és DP csatlakoztatva minden oké.
PCI-E x4 card kiveszem a boot anomália megszűnik.nem fogom fel a boot, Displayport és PCI-E kártya hogyan csatlakozik egymáshoz.
Gondolom Asus B550 alaplapnak is lehet köze, kártyáról nem volt hasonló panasz. Ha bővítőkártya hibás lenne, nem kéne bebootolnia HDMI-n át se, boot után már jól működik a kártya, teszteltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Politika
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Maps
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest