- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi81
tag
Szerintetek a váz lehet fókusz problémás? (pl. mint sok sigma és tamron obirval nincsennek megelégedve mert pontatlan a fókusz) Van egy srác aki d610-en használ egy tamron 70-200 g2 obit és az mondja azon nagyon pontos, de az én d750-el szerinte pontatlanabb. Ez a váz hibája? Van olyan váz ami jó fokuszál és van olyan ami nem?! Számomra ez fura, mert ez obiknál szokott előfurdulni főleg a nem a gyári obikkal. Esetleg a régebbi fw okozhat ilyet?
-
stefi81
tag
Valaki tudna segiteni miért nem tudom ttl-ben használni a yn200-at a yn560-tx pro-val. Ettl felirat van a tx-en és ttl felirat a vakun. De olyan mint mikor manuálban vakuznèk. Nem állít magának semmit a vaku ès a gyors szinkron sem megy. 250 zár időtől feletecsikos a kép. Nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- ASUS routerek
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Energiaital topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Olympus Pen-F m43-as fényképezőgép
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest