- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottkar
addikt
válasz
Hydra SR #3161 üzenetére
Biztos hogy többet lát mindkét irányban csak azt át is kell alakítani láthatóvá és ez a nagyobb feladat. El se hiszed hogy az ember szemének érzékelése is mennyivel tágabb mint amit valójában érzékel itt is az átalakítás képessége csökevényesedett el.Látom de nem észlelem, észlelem de nem látom. Hallottál olyanról hogy az Orr? A kutyák szaglása úgye magasan veri az átlagemberét. De vannak olyanok akik szaglása magasan kiemelkedik az átlagból. Én pld ilyen vagyok. Nekem az hogy a CO szagtalan gáz nem értelmezhető mert érzem hogy nem az.Szagtalan dolog valójában nem létezik, kérdezd meg a kutyát.
csak a csökevényesség miatt az érzékelőképessége beszűkült az emberek óriási többségének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest