- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Speeedfire #23967 üzenetére
"Teljes fogalomzavar nincs, csak sok mindent elméletben tapasztaltam meg eddig"
Az már kezdetnek jó, szerintem menj ki és gyakorlatban is próbáld ki a dolgokat. Anno én úgy csináltam, hogy utánnaolvastam 1 beállításnak, kimentem, próbálgattam amíg felfogtam. Aztán jöhetett a következő... szal a gyakorlat is fontos.
A rekesz/záridő/érzékenység dologra: [link], hátha segít
Raw = Oly esetében mindíg eredeti méret, tömörítetlen nyers fájl, amiből sokkal többet hozhatsz ki, mint a gép feldolgozó algoritmusa jpeg-ben. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Speeedfire #23967 üzenetére
Stúdió, fények, diffúzorok, ernyők stb. több vaku, ezek nekem mindig ábrándok maradnak, ennyi pénzt nem tennék bele.
Profi modellre sem telik, az amatőrök meg szégyenlősek, vagy idegesek.... (arc, mielőtt másra gondolnál...
) Az elkapott portrék telével a kedvenc műfajom, csak utána nincs pofám engedélyt kérni a közléshez....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest