- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drkbl
őstag
róland [link] hozzászólása gondolkodtatott el: Vajon mit ''lát'' a CCD?
Miután sikerült a meleghullám elején megvennem a fényképezőgépem, egy FinePix S5600-ast, próbaként mindent minden állásban lefényképeztem. Ekkor is fura volt a ''zöld'', de a spéci ''rásegítő'' móddal nagyjából olyan képet kaptam, amilyet a szememmel láttam.
Tovább folytatódott a meleg, eső nélkül, és lassan elvesztettem a növényfotózó kedvem. f-Chrome ide vagy oda, minden zöld fakó és szürkés lett.
Ma böngésztem a régi linkjeim, és egy érdekes infót találtam. A második világháborúban a színvakokat alkalmazták felderítőnek, mert ők ''más'' szürkének látták a levágott lombokból álló fedezéket, mint a normál lombot.
Lehetséges, hogy a kép, amelyet 3 színvak állít össze, olyan infót is tartalmaz, amit nekünk nem kéne látnunk, és ezért ''hiányzik'' a színdinamika? Attól függően, hogy milyen algoritmussal keverik az összetevőket, lesz más a jellemző színvilág, de nem feltétlenül erősítés, hanem inkább elnyomás alapján?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Home server / házi szerver építése
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest