- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
fungeld #17299 üzenetére
jah, ezek szimpla, néha kicsit giccses hdr-ek
Ha a gép nem tudja magától a multiexpót, akkor lőjj állványról (-3) -2 (-1) 0 (+1) +2 (+3) expó korrekcióval képeket, ha van türelmed minél többet, de 3 azért legalább kell, aztán valami hdr szerkesztővel össze lehet rakni őket.[ Szerkesztve ]
-
fungeld
aktív tag
Ilyen képeket hogy lehet lőni? Sima HDR? Milyen beállításokat érdemes használni?
-
kiskornel
addikt
válasz
Balinov #17292 üzenetére
Én ezt már próbáltam. Próbáld te is ki. Semmit nem fogsz vele nyerni. Ugye ott van értelme az ND1000-nek, ahol csobog a víz, vagy elmozdulás történik. Viszont ahol elmozdulás történik, ott nem lesz a végterméken vízről becsillanás. A CPL-t nem tudod majd pontosan állítani, csak annyit tudsz, hogy sokszor expózol, és mindig visszanézed, állítasz, expózol...
Én csobogóknál használtam. Tök fölösleges, mert a víztükör mögé akkor lát a CPL, ha a víztükör mozdulatlan. A csobogónál meg állandóan mocorog a felszín. Annyit tudsz állítani a CPL által, hogy a hosszú záridő által kifehérített rész (szerk: a vízesés - víz felszínén hagyott fehér foltja) mekkora legyen. Valamennyivel csökkenti a kifehérítés hatást. És valamennyivel támogatja a még hosszabb záridőt, és egy kicsit eltolja a WB-t. Ha melegben, akkor még melegebb lesz, ha hidegebb, akkor még hidegebb színek lesznek.
De ki tudja, lehet, hogy te rátalálsz valami újra. Próbáld ki. -
Balinov
titán
válasz
matyi012345 #17294 üzenetére
neem, azert is kerdeztem, mennyire valosagtol elrugaszkodott az otlet...30sec/f11-el eleg jol lefedtem a turat, csak faj a vallam az allvanycipelestol...
-
-
Balinov
titán
Sracok, mennyire elvetelt otlet egy allvanyos, hosszu zaridos exponal (vizeses pl.) az ND1000-es ele/moge felcsavarni egy CPL szurot a viz becsillanasat kivedendo?
-
Zaied
addikt
Üdvözletem!
Tud valaki ajánlani egy jó helyet ahol digitális fényképezőgépeket, objektíveket lehet bérelni?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
scarabaeus #17287 üzenetére
,köszi , elolvasom .
-
scarabaeus
őstag
válasz
WhiteWalker #17286 üzenetére
Élességsorozat? Az indexen topikja is van, focus stacking. (A technikáról, az eszközökről és a programokról is ejtettek ott szót, korábban)
-
WhiteWalker
nagyúr
Makrózással kapcsolatban volna kérdésem...csináltam pár képet [link] .
Egy adott témáról , pl bogárról érdemes több képet késziteni és azt egy képbe összefűzni?
Mert olyan mikrotized mm-s elmozdulások vannak , hogy lehetetlen egy pontra fókuszálni... -
*Ropi*
félisten
válasz
Elektrosokk #17284 üzenetére
Mint az univerzumok.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Elektrosokk #17282 üzenetére
Nagy ugrás volt ez a Tokina meg a Sigma közötti dilemmádból a milcre...
-
fattyu
veterán
válasz
Elektrosokk #17280 üzenetére
jujj ebből mi lesz
nex5n/r/t nex6
szerintem -
Elektrosokk
veterán
melyik az a milc amelyikre a nikon meg az m42 optikákat is pakolhatom felfele átalakítóval és normális szenzor van benne ? használtan elérhető jó áron?
-
copass
veterán
válasz
WhiteWalker #17276 üzenetére
tömeg. kész. egy pert nem úszol meg félmisi alatt. tanácsadás is asszem 20k, oszt félóra.
ezeknek nincs értéke.
akkor lenne értéke ha megjelenne óriásplakáton, újságban, átvenné a sajtó,stbstb. nagy nyílvánosságot kapna.
akkor lenne értelme a pernek is, mert a te arcoddal népszerűsítenek vmit vagy nem az engedélyed nélkült,blabablalbaba. péééééééééééééénnnnnnnnnnzzzzzz! -
copass
veterán
válasz
WhiteWalker #17274 üzenetére
kimeríti a tömeg fogalmát. van kép rogyásig most akkor mindenhol.
ha megjelensz vhol és rajta vagy, pereld be!ügyvédi óradíj 50k/óra!
-
copass
veterán
ez már nevetséges tényleg ami megy...
szerinted majd pistábácsi beperel téged mert rajta van egy kib...ott képen?
kifogja fizetni az ügyvédet és bevállalja azt hogy ha veszít akkor minden más költséget is rávernek?! nem
ha vki akadékoskodik letörlöd a képet, bizonyícsssa be hogy lefényképezted, ha nem publikálod a képet.[ Szerkesztve ]
-
r001
csendes tag
Sziasztok, ha volt hasonló téma akkor sorry kis segítség kéne. Lehet e fotózni rally-n? kb ennyi lenne a kérdésem mert volt vmi szigorítás és aszt hiszem ez tömegrendezvénynek számít és ott lehet, de nemtudom hogy ha belekerül egy-egy személy nekik szólni kell hogy képen vannak és gond e nekik, vagy lehet agyatlanul kattintgatni ilyenkor?
Előre is köszi.
-
Studi
veterán
válasz
Telomanikus #17265 üzenetére
Újonnan vetted? Első körben megpróbálnám megpucolni az obi (és esetleg a váz) érintkezőit.
-
matyi012345
őstag
válasz
Nixon18 #17266 üzenetére
Vagy Tilt-shift obi, vagy műszaki gép, pl Horseman, Linhof, Sinar...
De ha van egy nagy látószögű obid akkor te is tudsz kísérletezni, ha egyenesen tartod a gépedet, tehát 90fokban az épületre akkor nem lesz összetartás, az alját meg levágod utólag. Persze ha nem fér bele akkor hiába.
Telomanikus:
Ez mit takar?Nem vált át vele? Nem reagál az expo gomb ha élőképbe vagy? látszólag elkészül a kép, de mégsem?
Valószínűleg váz és obi kommunikációjának a hibája, ha más obival ez nem lép fel.
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz
Nixon18 #17266 üzenetére
tilt shift lens
itt egy szemléletesebb
mocskos drágák, még a manuálok is. 400k körül van a használt is.[ Szerkesztve ]
-
Nixon18
senior tag
Hello!
Építészeti oldalaknak készült fotókon figyeltem meg mostanában, hogy minden kép olyan, mintha axonometrikus lenne (vagy lagalább is egy- vagy kétiránypontos perspektava). Ez hogyan kivitelezhető? Mert belső tereknél sincs torzulás és magas épületeknél sincs meg a 3. iránypont. Elyen durván lehet korrigálni utómunkával a torzításokat?
Két példa:
[link]
[link] -
Telomanikus
senior tag
Heyko
most vettem egy sigma 17-70 2.8-4.5 obit, adott a d5100 váz és élőkép módban nem tudok fényképezni vele..manual fókusszal sem. Ez miért van? -
csacsi77
senior tag
Sziasztok!
Ha valaki használt már Panasonic cserélhető obis géphez manuál vakut, akkor meg tudná mondani, hogy a középérintkezős vakusaruja elvillantja-e a Yongnuo YN-560 III-t (vagy korábbi változatai) ?
Válaszokat előre is köszönöm!Szerk.: G5 vagy G6 érdekelne
-
Elektrosokk
veterán
használt már itt valaki 85 mm-es samyang optikát ?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
spiky03 #17259 üzenetére
kis túlzással nincs rossz gép, csak különböző igények
valszeg egy dslr-el vagy milc-el akkor járt volna jobban, ha később fejlesztett volna fix obikra stb...szal igen egy dslr jobb cucc lehet, de ha egy kitzoommal használod, nem áll szándékodban fejleszteni, akkor egy ilyen csúcskompakt legtöbb esetben hozza ugyanazt a szintet
[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
Miattam ne vitatkozzatok.
Én csak annyit szerettem volna tudni, hogy ez a kis X10-es gép milyen szintet képvisel?
Gondolom a kis komapktoktól jobb, de azért egy drágább tükörreflexeshez nem ér fel.
Nah meg apósnak csak megérte megvenni, mert azért több mindent tud mint egy olcsóbb kompakt?Mert pl nekem volt egy Canon A720-am, de az valahogy jobb képeket csinált, mint a "fejlettebb" IS150SX-em.
Nah a kérdés az, hogy jól járt-e ezzel a géppel.
A felhasználási kör, alap fotózások, családi események, nah meg motor alkatrészek, mert van egy motoros cége és ott fényképezgeti az alkatrészeket, pl makróval. -
jjeahh
nagyúr
akko' a semmiben mindannyian egyetértünk
-
jjeahh
nagyúr
válasz
matyi012345 #17254 üzenetére
asszem a semmiről vitatkozunk
-
matyi012345
őstag
válasz
jjeahh #17251 üzenetére
"az x10 azért nem egy dslr, de baromi jó kis minőségi gép sztem, és ügyes kezekben szép dolgokra képes, erre talán Parci kolléga innen a legjobb példa"
Parci arra példa, hogy ha valaki tud komponálni és eljut ilyen helyekre, akkor nagyon jó képek születnek, nem pedig arra, hogy az X10 szép dolgokra képes ügyes kezekben. Ismétlem, azok a képek egy 1100D-vel is ugyanilyenek lennének, de továbbmegyek egy kompaktal is és 5Dsokkal is hasonlóak lennének.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
BigBadPlaYeR #17252 üzenetére
Philip Bloom vs barbie camera a kedvencem
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
spiky03 #17249 üzenetére
YouTube: DigitalRev videócsatorna: Pro Photographer Cheap Camera Challange sorozat. Itt az első rész: [link]
Nagybetűs PROFI fotósok kezébe adnak olyan béna fényképezőgépeket, hogy elsírod magad (Toy-Story fényképezőgép, leg-leg-legocccsóbb kompakt, ősöreg Nokia telefon, stb.) és azzal hihetetlen jó képeket készítenek.
Érdemes megnézegetni őket, sokat lehet rajta röhögni és még többet tanulni. -
jjeahh
nagyúr
válasz
matyi012345 #17250 üzenetére
"és jól komponálta meg a képeit"
nem erről van szó? -
-
jjeahh
nagyúr
-
Studi
veterán
válasz
spiky03 #17244 üzenetére
Parcinak nem minden képe készült ám X10-el! De ezek biztosan.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
spiky03 #17242 üzenetére
"De én Canon fan vagyok"
a ML mellett talán ez az egyetlen "érv" ami eladja az 1100d-t
ok, gonoszkodást félretéve az ára sem rossz, illetve a belépő natív fixek is olcsón vannak rá
az x10 azért nem egy dslr, de baromi jó kis minőségi gép sztem, és ügyes kezekben szép dolgokra képes, erre talán Parci kolléga innen a legjobb példa[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
válasz
role_of_72 #17241 üzenetére
Köszi neked is a választ.
Majd ennek valahogy utána nézek.Akkor azt mondjátok, hogy nem rossz kis gépet vett apósjelölt?
Én mondtam neki, hogy ennyiért már inkább a 1100D-t vettem volna meg, vagy vártam volna és egy 600D-t.
De én Canon fan vagyok. -
role_of_72
tag
válasz
spiky03 #17237 üzenetére
Tetszetős gép szerintem is, viszont sajna egy dologra kell nagyon figyelni vele kapcsolatban. Később talán javították, már nem emlékszem..
És ez szubkejtív, de nekem 450D-m van (az 1100D kb. ugyanez újra kiadva, videóval kiegészítve) és nem cserélném el rá.
Nyilván preferenciák kérdése.
-
grigo
őstag
válasz
HollyBoni #17234 üzenetére
Egy kiszáradt patakmeder, másfél méter le és egyből fel. Mint egy árok. Csak nem figyeltem és megkaptam az elejét. Bringa alólam ki és beszaltózott a hátam mögé én meg nyekkentem a hátamon. Nagy volt az arc, mondván a 29-es mindenen átvisz, aztán nem koncentráltam
#17235 kiskornel:Eddig is agyaltam egy jó táskán, azt hiszem ezután a kis Canon oldaltasit hanyagolnom kell még ha gyalog megyek is.
-
spiky03
veterán
Sziasztok!
Ez a gép milyen szintet képvisel?
FujiFilm X10Felér mondjuk egy vele egy árban kapható Canon EOS 1100D-hez?
Mert azt gondolom, hogy azért csak jobb, mint egy 40 ezres kompaktgép, nem?
-
kiskornel
addikt
Itt fizetődik ki a jó táska. Én is abiciklivel a domboldalon estem hátra, és semminek se lett baja. Egyrészt a táska felfogta az esést, ami kb 2m volt, így megvédte a gerincemet... másrészt a benne levő cucc is túlélte. Bátran merem ajánlani a lowepro flipside 400AW-t, mert már nem 1x megmentette a hátamat, és a felszerelést is. Télen a Mecsekbe akkorákat szoktam tanyálni, hogy a fél hegyoldalt végigcsúszom, és soha semmi baja nem lett semminek.
Mondjuk ez nem teljesen igaz, mert én hülye 1x beletettem az elejébe a gpsem... arra az oldalára, amire izomból le szoktam dobni a tatyót. Jól ketté is tört a kijelző, de ez nem a tatyó hibája. Belülre kellett volna raknom, csak már nem fért el, mert annyi xarságot bepakoltam, aminek a 1/4ét se használtam. Nehéz is volt idegen helyről térkép +navi nélkül hazajönni.
[ Szerkesztve ]
-
grigo
őstag
Múltkor szóba került, hogy jó pár montis van itt a fotósok között. Ma én is majdnem vittem a gépet tekerésre, de aztán mégis kimaradt. Jó döntés volt, dobtam olyan hátast, hogy a bringa hátraszaltózott én meg felrepültem és a hátamra zuhantam. Első mozdulat a telefon, második a bringa volt. Ha gépet is vittem volna táskában szerintem még most is csordogálnának a könnyeim.
Szóval óvatosan kedves kétkerekű társakÉs bocsánat az offért.
-
Morgal
aktív tag
Hopp, rossz topic
[ Szerkesztve ]
-
Studi
veterán
Akkor azt hiszem nem a megfelelő szót használtad. A cropolás vágást jelent, azaz a meglévő képből kivág egy részt. Mivel általában kivágáskor nem is azonos részen elhelyezkedő képterületre van szükséged, ezt elég ritkán lehet csoportosan elvégezni.
Ha jól értem te egy meglévő képállományt szeretnél kb azonos méretűvé átméretezni. Erre például az irfanview is jól használható: a Fájl menüben van csoportos átnevezés/konverzió menüpont, ott ki kell választani az átméretezendő képeket, "Spec. opciók"-at bepipálni, és mellette van egy gomb ("Megadni"), amin belül nagyon jól lehet paraméterezni a dolgokat. Megadhatod, hogy max milyen szélesek és/vagy magasak legyenek a képek, hogy megtartsa-e az oldalarányokat, vagy egyformára nyújtsa-e őket, hogy a megadottnál kisebb képeket is felhúzza-e erre a méretre... -
grigo
őstag
Van egy csomó képem, amit be kellene rakni egy oldalra. Viszont sajnos nem ugyanolyan felbontásúak és arányúak, ezért csúnyán néznek ki egymás mellett mert elcsúszik az egész.
Most vagy összevasalom az egészet, vagy újra kellene "képlopni" őket egy pdf katalógusból. Lehet az lenne az egyszerűbb és inkább egy olyan képlopót kellene keresnem ami azonos arányban szedi ki a képeket.
De megnézem mindet amit írtok. -
csacsi77
senior tag
Én a FastStone Image Viewerrel szoktam, nekem bejön.
Szerkeszteni is lehet a képeket, vágni, forgatni, mindenfélét állítani. Nem rossz. Ha nem ismerném az LR-t és csak JPG-be fotóznék elég is lenne, bár még a RAW-okat is meg tudja jeleníteni.[ Szerkesztve ]
-
grigo
őstag
Mit szoktatok használni, amikor nagy mennyiségben kellene azonos felbontásúra crop-olni képeket? Minél egyszerűbb és időtakarékosabb megoldás kellene.
-
*Ropi*
félisten
válasz
BigBadPlaYeR #17221 üzenetére
Tudom: nekem is van csak Phottix feliratú (a bele valószínűleg ugyanaz).
Több 10 méterben gondolkodj, 100 is meglehet!
[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
válasz
BigBadPlaYeR #17201 üzenetére
Gyakorlatilag 3 db vezeték van benne amik logikai szinteket kapcsolgatnak, tehát nem kritikus a jel / zaj viszony. Ha árnyékolt kanóccal csinálod, bőven hosszabb lehet mint valaha is kellhet.
-
Mikisys
Studi
Köszönöm a válaszokat, akkor hagyom a fenébe. Ebayes a cucc szóval se próba se semmi, csak a feladó szavában kell megbíznom / 2000+ 0- / ....Max vissza tudom küldeni ha nem vagyok elégedett vele. -
Mikisys
őstag
válasz
HUfantom #17216 üzenetére
Meg kell nézni az objektívet először kívülről, működik-e mindene megfelelően.
Milyen fényerejű, egyáltalán a gépedre feltehető-e magában?
Ha adapterrel megy fel csak és belül koszos, nem jól működik, akkor nem szabad megvenni.
A tisztítás nem mindig járható, lehet ott belül nehezen és ezért drágán bontható rész, ami megkérdőjelezi a szétszedést és tisztítást is. Olyan sohasem lesz, mint újkorában volt.Üdv!
-
Helló
egy kérdésem lenne.
Van egy 400as Fix objektív amit jó áron tudnék megvenni. Az eladó azonban azt írja, hogy a belsejében a üveg pettyes. De egy takarítás biztosan megoldaná a problémát.
Mennyibe kerül egy szakemberrel megcsináltatni egy ilyen tisztítást ?Előre is köszönöm
-
Lazarus911
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis eligazítást szeretnék kérni.
Nemrég vettem egy Nikon d5300+Nikkor 18-140 kit-etLassan rátérek a kiegészítők vásárlásához, és ezügyben szeretnék kérdezni.
Uv-szűrőt vettem (hoya), de akarok polar szűrőt is venni. Melyiket érdemes ár/érték arányban?
Mivel a gép tud 60 fps-ben is FullHD-ba videózni ezért egy 32, vagy 64 gigás sd kártyát is tervezek, de itt ügyelnem kéne a írási sebességre.. a 45mb/s elegendő? Vagy menjek följebb? Esetleg ebben mit ajánlotok?
Melyik boltban érdemes vásárolni, ahol vágják is ezt a témát? Sajnos a 220 voltban nem annyira értenek hozzá, egyik sem fotós..
Előre is köszönöm a segítséget.
(esetleg tanácsokat szívesen elfogadok,)
Köszönöm-![ Szerkesztve ]
-
Andrew31
senior tag
válasz
role_of_72 #17212 üzenetére
De ezeken a képeken nem igazén mérhető le az említett "kontrasztvesztés".
-
role_of_72
tag
válasz
Balinov #17210 üzenetére
Nos, kicsit jobban utánakerestem az említett Haida szűrőnek: egye fene, meggyőztetek
A lényeg, hogy ha ilyenre vagy ilyenre képes, akkor nekem bőven jó - a megspórolt ~12e meg jó lesz az új táska-alapba, szegény úgy is 6 éves már..
Köszönöm a segítséget mégegyszer mindjányatoknak, amint PayPal engedi rendelem is.
-
*Ropi*
félisten
válasz
role_of_72 #17209 üzenetére
A HAIDA a legjobb ár / érték arányú.
-
Balinov
titán
válasz
role_of_72 #17209 üzenetére
ND1000-esm van, igaz, meg elesben nem volt idom kiprobalni, de pl. Forceberg-nek van (o is ajanlotta pl.) es elnezve az ND1000-el keszult kepeit a flikkeren csak tatom a szam. B+W-hez szerencsem nem volt, ara miatt nem is lesz (hacsak nem nyerek a kaparossorsjegyen). de szerintem a Haida teljesen korrekt annyiert.
Par flickr forum a Haida ND1000-esrol[link] mintakepekkel
[ Szerkesztve ]
-
role_of_72
tag
válasz
Balinov #17208 üzenetére
Láttam elég sok helyen a Haida szűrőket, de pár rövid véleményen kívül sokat nem találtam róluk..
Minőségre milyen a Haida nd 1000? Mondjuk a b+w -hez képest? (Szoktam A2 méretben nyomtatni, oda már a tapasztalatok szerint kell a minőség..)
Természetesen nincs ellenemre 10-12e Ft .megspórolása, de ha látható a képminőség romlása akkor inkább a drágábbat kell vegyem..
Haida véleményetek ezek tükrében?Szerk.: Annyi még lemaradt, hogy előszeretettel fényképezek Nappal szemben, szóval még ha a becsillanások néha jót is tesznek egy képnek, a kontrasztvesztés már nem annyira.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz
role_of_72 #17207 üzenetére
bocs, read only voltam. Haida szurok kozul nem talalsz megfelelot? Ez az elado tuti szallit MO-ra is, tobbeknek van tole ND1000-ese, koztuk nekem is.
-
role_of_72
tag
válasz
Balinov #17206 üzenetére
Megnéztem szinte az összes nagyobb európai ország domainjét is úgy Amazon, mint ebay esetén, de elég lesújtó a kép:
UK van, de legközelebb Lengyelországba szállít, olasz Amazonon volt egy eladó, de 1 csillagos értékeléssel és a leírás sem volt túl bíztató - na meg persze ő sem szállít hozzánk..
Ebay-ről egyébként sem mernék ilyet rendelni, mert szerintem - a memóriakártyákkal együtt - igencsak a könnyen hamisítható áruk közé tartozik.Ezek alapján valószínű b+w szűrő lesz, még ha ez szimpatikusabb is lett volna (már meg is rendeltem, holnap átvehető). Na nem baj, örülünk ennek is, csak váljon be
Ha valakit érdekel majd mire képes, feldobhatok pár raw képet szűrő topikba.
Köszönöm a segítsget mindenkinek!
-
Balinov
titán
válasz
role_of_72 #17192 üzenetére
.com helyett erosen javallot a .co.uk, de meginkabb az amazon.de atkutatasa. Igy az europai amazontol jon, mindenfele macera nelkul.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
matyi012345 #17202 üzenetére
Ez már drágább , és nem kell a HSS
, ugy nézem marad az alap ETTL verzió...
-
DemonDani
addikt
válasz
matyi012345 #17202 üzenetére
(#17201) BigBadPlaYeR (ide akartam)
Ez felülbírálhatja a gép 30 mp-es maximális záridejét is?
[ Szerkesztve ]
-
matyi012345
őstag
válasz
WhiteWalker #17200 üzenetére
Nekem van egy ilyenem (is), elég jó vaku, de ha ennyit áldozol rá akkor érdemes elgondolkozni az 568-n, az tudja a HSS-t. Mondjuk ha tudod hogy nem lesz rá szükséged, akkor ugyanolyan jó lehet ez is.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Próbálkozott már valaki ilyen vagy ehhez hasonló távkioldó -hoz hosszabbítót készíteni? Ha igen, milyen távolságot sikerült elérnie?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...