Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
addikt
válasz HGTimber #15200 üzenetére
sziasztok!
a Minolta AF objektívek csak Konicaminolta, sony és panasonic vázakon használhatóak? Konkrétan minolta AF 1:1.7 50mm-re gondolok, és átalakító nélküli használatra.
köszi!
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Elektrosokk
addikt
válasz Akos96 #15203 üzenetére
oké. szerintem eladom.
erről Van szó. szerintetek mennyit kérhetek érte ? Van egy Minolta váz is hozzá, a 7000, a világ első autófokuszos tükrös váza, gyári papírjaival. bár az nem hinném hogy bárkit érdekelne...
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Elektrosokk
addikt
sziasztok. egy studio vakut és 2 rendszer vakut szeretnék használni egyszerre. a rendszervakuk egyik canon másik nikon. ha kioldóval a studio vakut sütöm el és commander módban lesz a 2 rendszer vaku, akkor a studiovaku fényére el fognak sülni? köszi
-
Elektrosokk
addikt
válasz *Ropi* #16023 üzenetére
5D mk1, sigma vaku (nikon) Yn (canon)
a yn nem az enyém. De többnyire a gyakorlatban 3db rendszer vakura lenne szükségem. Mi a megoldás? Vegyek 2 manuális YN-t meg vezérlőt hozzá?
köszi a figyelmet
-
Elektrosokk
addikt
-
Elektrosokk
addikt
válasz *Ropi* #16033 üzenetére
És a Yn-t amúgy ajánlod ? mert akkor abból vennék egy ttl képest meg 2 manuálisat. Ezekkel folyamatosan dolgoznék, vannak studió lámpáim, kisebbek és nagyobbak is, de nagyon sokszor megyek ki úgy fotózni hogy jobb lenne a 3 rendszer vaku. kisebb stb, csak az állvány kell hozzá. Tehát a Yn termékcsalád elég jó árban van. de az egyik Yn gyakran lenne a vázon. (a ttl képes) nem szeretnék vele befürödni, jó lenne ha az esetek 90 százalékában pontosan villan amikor vázon van. , azért kérdezek inkább.
-
Elektrosokk
addikt
A nagy kérdés.
Tamron SP AF 90mm F/2.8 Di Macro / Sigma 105mm f2.8 vagy canon 100mm f2.8 legyen?? sokmindent fotóznék vele, leginkább nem macro-t, 2 dolog lényeges , nagyon éles legyen, (főként nyitva használnám) és gyönyörű lágy krémes bokeh. Én úgy láttam teszt fotók alaőján hogy bokéh téren a sigma a nyerő. vélemények ?
[ Szerkesztve ]
-
Elektrosokk
addikt
Mivel Ropi nagyon jól megválaszolta az utolsó kérdésemet, és megvettem a sigma 105 makit , amit imádok.
a következő kérdés. új perspektívát keresek, kimondottan lányok fotózására a lábaik alul, közül, elől, hátul. Nem túl drága nagylátószögű optikát keresek. tájakat nem fotóznék vele. Mi az ajánlás ? ja és fullframe a vas.
-
Elektrosokk
addikt
na és mi lesz a nagylátómmal ? tokina 17mm nagyon gagyi ?
-
Elektrosokk
addikt
-
Elektrosokk
addikt
használt már itt valaki 85 mm-es samyang optikát ?
-
Elektrosokk
addikt
melyik az a milc amelyikre a nikon meg az m42 optikákat is pakolhatom felfele átalakítóval és normális szenzor van benne ? használtan elérhető jó áron?
-
Elektrosokk
addikt
válasz *Ropi* #17352 üzenetére
hát, nem mondom hogy a mac hibátlan, de azért ha tényleg folyamatosan nyüstölve van akkor nem lehet egy lapon említeni egy win géppel. Bár windows gépem sosem volt asztali, csak laptop. (satellite pro)
[ Szerkesztve ]
-
Elektrosokk
addikt
válasz copass #17354 üzenetére
Én ezt elhiszem, de amikor az embernek kellemetlen tapasztalatai származnak elég gyakran és egy másik lehetőséget választ ami kielégíti az igényeit fejfájás nélkül... de ez csak saját tapasztalat.
-
Elektrosokk
addikt
-
Elektrosokk
addikt
válasz copass #17360 üzenetére
oké persze , de van az a helyzet amikor nem tudok a hónom alatt egy pc-vel szaladgálni
Zéé mondjuk a 8-al már Én is elégedett Vagyok, a 7 egy idő után bazi lomha lesz.
-
Elektrosokk
addikt
válasz jjeahh #17372 üzenetére
a múltkor pont Én is nézegettem ilyen olykat. van egy könyvem glamour fotográfiáról, az összes képet 4/3-as olykkal lötték ami benne van példának, hát csak ámultam.
-
Elektrosokk
addikt
válasz madmike #17384 üzenetére
vedd figyelembe azt is amit jeahh ír. és azért lehet ha nagyon belemerülsz gondot jelenthet hogy nincs raw opciód.
Én a napokban vettem egy milc gépet, és hát szinte újraélem vele a fotózás nyújtotta élményt, baromi könnyű, és bárhová el tudom vinni, mindig benne is van a táskámban, imádom a dslr vázamat is, de azt már a magam örömére nem nagyon hurcolom el.
-
Elektrosokk
addikt
srácok ha ebay-ről rendelek akkut meg fog jönni? rémlik valami olyan hogy az akkut nem engedik fel repülőre. kínából rendelném.
-
Elektrosokk
addikt
válasz fungeld #17629 üzenetére
milyen vázba ? célszerű megnézni hogy a váz mekkora írási sebességgel tud írni, és a fölé kell kártyát venni, Én legalábbis úgy csináltam.
HollyBon : hát igen, a profi
[ Szerkesztve ]
-
Elektrosokk
addikt
válasz WhiteWalker #17720 üzenetére
Én rendezvényt ha webre megy az anyag csak m jpge-be lövök. attól is függ mit fotóz az ember szerintem.
-
Elektrosokk
addikt
egy kevésbé erőforrás igényes programot keresek kötegelt raw => jpg konvertálásra.
valaki ötlet ?
[ Szerkesztve ]
-
Elektrosokk
addikt
válasz sideburns #17890 üzenetére
de. nem biztos hogy nektek is megfelel, nincs túl sok opció, nekem arra kell hogy villámgyorsan meg tudjam mutatni a kis méretű fotókat.
Mac OS X
V1.6 Snow Leopard, Lion, Mountain Lion (10.6 10.7 10.8)
http://www.mediafire.com/?fk6rfncupuerx2eV1.5 Leopard(10.5)
http://www.mediafire.com/?eed3qcbdw1b3dwdWindows
V1.6 Windows XP/7/8 64 bit (7/8)
http://www.mediafire.com/?e07z583tcmb7h51V1.6 Windows XP/7/8 32 bit
http://www.mediafire.com/?a9ukw1bv9tbiviiUser Guide is included in all downloads. All support inquires should be directed to our HelpDesk.
Help Desk/Knowledbase/Support Forum
http://www.mtdhelp.comEmail a question
ijfr@mtdhelp.com"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Elektrosokk
addikt
a samyang T3.1 14mm ED AS IF UMC
használható fotózásra is ? Vagy csak videóra ajánlott ??
[ Szerkesztve ]
-
Elektrosokk
addikt
Nem esküvőt akarok fotózni vele. Az volt a kérdés hogy a vdslr verziós samyang is ajámlott fotózásra? Ezt ugye videozni gyártották. Fokozatmentes a és hangtalan lett a blende, követéshez optimalizált a fokusz és 2 lencse tag könnyebb. 14mm f2.8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest