Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Itt fizetődik ki a jó táska. Én is abiciklivel a domboldalon estem hátra, és semminek se lett baja. Egyrészt a táska felfogta az esést, ami kb 2m volt, így megvédte a gerincemet... másrészt a benne levő cucc is túlélte. Bátran merem ajánlani a lowepro flipside 400AW-t, mert már nem 1x megmentette a hátamat, és a felszerelést is. Télen a Mecsekbe akkorákat szoktam tanyálni, hogy a fél hegyoldalt végigcsúszom, és soha semmi baja nem lett semminek.
Mondjuk ez nem teljesen igaz, mert én hülye 1x beletettem az elejébe a gpsem... arra az oldalára, amire izomból le szoktam dobni a tatyót. Jól ketté is tört a kijelző, de ez nem a tatyó hibája. Belülre kellett volna raknom, csak már nem fért el, mert annyi xarságot bepakoltam, aminek a 1/4ét se használtam. Nehéz is volt idegen helyről térkép +navi nélkül hazajönni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nintendo Switch
- Windows 10
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest