Hirdetés
- Kodi LG webOS-re! Lehetséges?
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Múlkor vettem tört chili paprikát, és 99%, hogy egyszerű magyar piros paprika van benne (csili imádó vagyok, de a magyar paprikát nem szeretem, teljesen más az íze és szaga). A csomagoláson nincs feltűntetve semmi összetevő vagy származási hely.
Tegnap olvastam el májas macsakakonterv feliratait, miután megszagolta és otthagyta a macska. 86% víz, 4% mály, 6% "nyers hamu" (totlál komoly, ez van ráírva). Aztán elolvastam egy májkrémét (ezt is macskának vettem, nem magamnak) és kb. ebben van annyi máj, mint egy macsakakajában várnék.
Nagyon vége van már itt rég a relatíve "jó világnak", majdnem minden hamisítvány, vagy a létező legsilányabb dolog. Talán a leges-legdrágább cuccokban van olyan tartalom, ami régen a hagyományos, közepes árú cuccokban.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Blu-ray lejátszók
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Hordozható PlayStation 5 bukkant fel a sufni ajtajában
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- Elemlámpa, zseblámpa
- Óra topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest