Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lenry: Már megint el fog pusztulni a világ
- hcl: Xbox One S macerálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Múlkor vettem tört chili paprikát, és 99%, hogy egyszerű magyar piros paprika van benne (csili imádó vagyok, de a magyar paprikát nem szeretem, teljesen más az íze és szaga). A csomagoláson nincs feltűntetve semmi összetevő vagy származási hely.
Tegnap olvastam el májas macsakakonterv feliratait, miután megszagolta és otthagyta a macska. 86% víz, 4% mály, 6% "nyers hamu" (totlál komoly, ez van ráírva). Aztán elolvastam egy májkrémét (ezt is macskának vettem, nem magamnak) és kb. ebben van annyi máj, mint egy macsakakajában várnék.
Nagyon vége van már itt rég a relatíve "jó világnak", majdnem minden hamisítvány, vagy a létező legsilányabb dolog. Talán a leges-legdrágább cuccokban van olyan tartalom, ami régen a hagyományos, közepes árú cuccokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad L340-15IRH Gaming Laptop
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dragonfly G4 13.5" FHD IPS érintő i5-1335U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, szép állapot
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest