Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Múlkor vettem tört chili paprikát, és 99%, hogy egyszerű magyar piros paprika van benne (csili imádó vagyok, de a magyar paprikát nem szeretem, teljesen más az íze és szaga). A csomagoláson nincs feltűntetve semmi összetevő vagy származási hely.
Tegnap olvastam el májas macsakakonterv feliratait, miután megszagolta és otthagyta a macska. 86% víz, 4% mály, 6% "nyers hamu" (totlál komoly, ez van ráírva). Aztán elolvastam egy májkrémét (ezt is macskának vettem, nem magamnak) és kb. ebben van annyi máj, mint egy macsakakajában várnék.
Nagyon vége van már itt rég a relatíve "jó világnak", majdnem minden hamisítvány, vagy a létező legsilányabb dolog. Talán a leges-legdrágább cuccokban van olyan tartalom, ami régen a hagyományos, közepes árú cuccokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Gumi és felni topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Kínai robottaxi indul Európában
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest