Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz Mr.Csizmás #12999 üzenetére
Egy tablet nettel és tv előfizuval. Analóg már nem játszik így minden más felejtős sztem.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Mr.Csizmás
titán
sziasztok!
autósokat, kamionosokat kérdeznék, hogy milyen kistévét érdemes venni? kolléganőm férje külföldön kamionozik, és szeretne ajándékozni neki egy kistévét a járgányba. digi, analóg? (évek óta nincs tv-m)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
gorje
senior tag
válasz Bjørgersson #12997 üzenetére
Rosszkor (mély alvásból) ébredsz ébresztőre? De kipropalhatod a sleep as android alkalmazast. Hatha segit.
-
Bjørgersson
félisten
Az októberi óraállítás óta nem tudom kialudni magam, reggelente alig bírok felkelni, miért? Várom a válaszokat.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Loner
tag
válasz Bjørgersson #12995 üzenetére
Köszönöm!
Azért mert nem volt panasz, nem jelenti azt,hogy minden rendben volt az ejtöernyővel!
-
-
Loner
tag
Szép estét!
Furcsa kérdésem lenne.
Én 2004 be amikor mondták nekem , hogy van ez az oldal , fel regisztráltam.
Nem nagyon volt időm se és csak valami konkrét dolog miatt, majd nem is foglalkoztam az oldallal.
Most nézegettem a régi PH megbizhatoságokat és ott eszembe jutott a régi nick nevem és lám még itt van a regisztráciom.
Nos mivel 10 éve volt már és azóta nem ugyan az a freemail címem,van-e rá esély , hogy ki tudom deriteni a jelszavamat?
Köszönöm a segitséget.
Remélem nem ellenes a szabályokkal de ha mégis akkor nem fontos csak kiváncsi lettem volna rá!Azért mert nem volt panasz, nem jelenti azt,hogy minden rendben volt az ejtöernyővel!
-
Vakegérke
félisten
Át tudom adni a váltótársnak a vezetést, nagyon viháncol a gép, ha kanyarba ér, néha kipördül. Majd adok egy kis súlytöbbletet hátra, aztán meglátjuk.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Bjørgersson #12990 üzenetére
Van benne valami.
Sportscar GT. Újra elővettem az ezeréves játékot, és már elfelejtettem, hogy miként kell tologatni a súlyt előre, vagy hátra, hogy kanyarban ne dobja ki a farát az autó.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Bjørgersson
félisten
válasz Vakegérke #12989 üzenetére
Szerintem farkonnyu. Ha farnehez lenne, kicsuszna a sulytobblet miatt a far iranyaba. Szerintem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Vakegérke
félisten
Ha egy autónak kitör a fara kanyarban, az farkönnyű, vagy farnehéz?
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
gorje
senior tag
válasz DrojDtroll #12983 üzenetére
Koszi es a tobbieknek is. Csak az adhato es kaphato %megoszlas miatt suttogtam
-
Vakegérke
félisten
válasz Bjørgersson #12984 üzenetére
Lehet, hogy halványan fog a billentyűje.
-
Rivaul
addikt
válasz Bjørgersson #12984 üzenetére
Suttog...
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Electrolux, zanussi, gorenje? Ezen márkák közül melyiket ajánlanátok (Beco, Candy-t kizárnám..)?
Nagyiéknak szeretném az otthon melege programmal és ki kell választanom most.. -
-
Rivaul
addikt
3 honapj kart tettek a kocsimba kozteresek. Eddig sikertelenul intezkedtem ez ugyben es fel is hagytam vele. Mennyi ideig jogos a panaszom? Januarba folytathatom vagy elhajtanak hogy mar regi az eset? Most kaptam egy tippet hogy a polgarmesterihez menjek majd de nem tudom meddig erdemes...
-
szlovibuki
tag
Estét!
Ezt olvasom most az egyik hírportálon: "Jövőre biztosan megszűnik a Nemzeti Munkaügyi Hivatal, és a különböző funkciói más-más tárcákhoz kerülnek – erősítették meg a VS.hu információját a kormány részéről."
"A hírportál a költésgvetési törvény tervezetének apró megjegyzéséből vette észre, hogy az intézményt átszervezik, sőt meg is szüntetik."
Na már most, ha megszűnnek a munkaügyi hivatalok, akkor a jelenleg ott dolgozók állása is megszűnik (ergo ők is munkanélküliek lesznek) vagy átcsoportosítják őket más intézménybe?
-
Rivaul
addikt
válasz philoxenia #12975 üzenetére
Arra gondolsz hogy üzletszerűen kereskedők lennének olyan szinten amit már figyelembe is vesz a nav és ez van feltüntetve? Érdekes hogy ilyesmit is beletesznek már a hirdetésbe de mondasz valamit.
-
Kloden
senior tag
A Vaterás jutalékot alapból beleszámolják az árba, szóval nem arról van szó. Azért is gondolom ezt, mert csak és kizárólag banki befizetésre vonatkozik a plusz ktg, (lehet céges számlaszám?...) ha utánvét veszem, akkor nem. Sajnos most nem találok ilyen hirdetést ahol ezt előre le is írják... de eddig 2x is futottam bele ilyenbe. Lehet rákérdezek a topikjában is. Azért köszönöm a válaszokat!
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Bjørgersson
félisten
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, banki kérdés:
Ha bemegyek egy bankba és személyesen befizetek valakinek a számlájára egy összeget, akkor levon valamennyi pénzt arról a számláról a bank?
Csak mert több helyen is olvastam már, pl Vaterán, hogy ha bankba fizetem be a pénzt, akkor többe kerül a cucc."Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
pjen
félisten
válasz Bjørgersson #12967 üzenetére
Szívesen.
-
Rivaul
addikt
A bejaratnal levo fem racsbol anno ki lett vagva 3 ujjnyi vastag szal. Most ezt szeretnem visszaheggesztetni. Van itthon vasbetonszallam hozza csak se gep se tudas... Milyen cimszoval keressek szakit ilyen kis munkara?
-
pjen
félisten
válasz Bjørgersson #12963 üzenetére
Tuchel nek hivják.5 ös stereó 3as monó,kétirányú.
-
Rivaul
addikt
válasz Bjørgersson #12963 üzenetére
ITT kérdezd. Sztem tudni fogják.
-
Bjørgersson
félisten
A régebbi hifi tornyokon van valami ötlábú, vagy nem tudom milyen, csatlakozó, amihez édesapám keres átalakítót, hogy a DVD-lejátszóval össze tudja kötni. A DVD-lejátszón csak "százlábú" van. Hogyan tudnék erre rákeresni a csatlakozók nevének ismerete nélkül? Létezik egyáltalán ilyen átalakító?
-
Wyll
őstag
Egy 20 fős, ipari területen működő fejlesztőcéget vezető, 50 feletti férfinak nem hivalkodó, elegáns, igényes karórát ti hol vennétek? Max olyan 40ért..
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
EmberXY
veterán
Úgy tudom, hogy a japánok fentről lefelé írnak, nem balról jobbra, mint egyébként a nagy átlag. Így ennek alapján (is) valószínűsítettem, hogy nem japán az írás, mert az egyik sorban több karakter volt, mint a többiben, fentről lefelé nem lenne értelme, ha nem folyamatosan követik egymást a karakterek. Egyébként fogalmam sincs, hogy milyen írás lehet.
philoxenia: nyilván lehetnek nem japán tagjai is, de az alap "kultúrája" japán hagyományokon alapszik.
Up the Irons!
-
NasCa
tag
Sziasztok!
Keresek olyan online térképet, amin be lehet jelölni jövőbeni eseményt dátummal, helyszínnel, tehát rendelkezik valami kalendárium szerű funkcióval.
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
A 1840-es telefonszám kihez/mihez tartozik?
Kaptam egy kínai írásjeles SMS-t a 1840-es számról, amit nem tudok mire vélni
google nem dob ki értelmeset erre a számra, szóval lövésem nincs mi lehet, értelmezni pedig nem igen tudom
read-only mode on the forum
-
Rivaul
addikt
-
LOTR
addikt
sziasztok
nem tudom, hogy jó helyen érdeklődök e, de talán, ha van megfelelő topik, akkor légyszi mutassátok meg
egy ismerősnek kellene egy ilyen: SJ4000 IP68 Action Camera
nem túl nagy összeg itthon sem, de németországban, vagy ausztriában kellene megvenni, az sem baj ha személyesen kell elmenni érte, ebben az esetben talán még franciaország is szóba jöhet, mert közel van
az említett országokban vannak valami jó műszaki boltok, vagy webshopok, amikkel érdemes foglalkozni?
főleg a garancia miatt lenne lényeges, hogy ne a világ másik feléről érkezzen
köszi a válaszokatOne Ring to rule them all
-
De4d
őstag
Üdv.
Tegnap utaltam 400ft-t paypalon, jött is az sms, hogy levontak 400ft-t viszont az összeg ami a számlámon van -1800al lett kevesebb.
Ez hogyan lehetséges? Volt már ilyesmi, ezt ilyenkor a retkes bank önkényesen lehúzza, és semmi infó arról hogy ez mi?
(Ezért szeretem az infó sms-t, ott egyből kiderül mi van)Minden jó, ha a vége jó!
-
_ak_
addikt
-
törölt tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a LUDMILLA az milyen nemzetiségű név?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Szerintem nem jelent meg olyan formátumban, amiből kivehető lenne, ellenben létezik belőle karaoke verzió, de azt szerintem nem adták ki lemezen.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Z'ZI Labor - Honky Tonk Women instrumentálist vagy karaoke verziót keresek, de kezdem feladni. Nem tudok esetleg valami oldalt, ahol fent lehet?
Let's begin, de gozaimasu!
-
MaxxDamage
félisten
Kár, hogy magyarul nincs meg
/bár a film nem drága, de a száll. költség az már igen/EmberXY: Át is mentem a megfelelő topikba !
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
EmberXY
veterán
válasz MaxxDamage #12934 üzenetére
Hátha ez segít, a Virtualdub-nak van itt is topikja.
Up the Irons!
-
gorje
senior tag
-
MaxxDamage
félisten
válasz EmberXY #12933 üzenetére
Kb.
Lehet az lesz a következő, de a PRO4 lógó eltávolítása lenne az első lépés... abba hol tudnának segíteni? (megfelelő topik)
Nem ismerem az eljárást.L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
EmberXY
veterán
válasz MaxxDamage #12932 üzenetére
Nem néz ki rosszul, ahhoz képest, hogy őskövület...
A film szerintem valamelyik amcsi padláson még biztos megvan, gondolom nem lenne olcsó hozzájutni ilyen speciális dolgokhoz.
Ha a TV RIP-et kiírod BR-re, máris beteheted a gyűjteménybe.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #12931 üzenetére
Csak kiváncsíságból megnéztem kicsit a dolgot
Philips laserdisc (hibás)
Maga a keresett film nem található meg, de a filmzene "laserdisc" formába igenL
-
MaxxDamage
félisten
válasz ludsimon #12929 üzenetére
Sajnos semmi (részemről) de reméljük valaki tud segíteni! /gondoltam írok valamit, mert így korrekt/ sok sikert, hogy megtaláld amit keresel!
EmberXY: sajnos kb. esélytelen, BD-R lenne az igazi.. az is egy remek film és sajnálatos, hogy nem került komolyabb átdolgozásra!
meg sok ritkaságot beszereztem már nagy nehézségek árán és sok-sok pénzér...lemez és lejátszó nem érne annyit 1 db film miatt (digitális formába már be is szereztem - PRO4 TVRiP - ) legalább divx-be megvanL
-
EmberXY
veterán
válasz MaxxDamage #12928 üzenetére
Most nézem csak, ez akkora volt, mint egy bakelit lemez? Nem kis macera lehet lejátszani, mérete miatt biztosan speciális saját lejátszó kell hozzá, PC-vel nemigen lehet összeegyeztetni.
Hogy eredeti példányt tudj beszerezni, neadjisten lejátszani, szerintem csekély az esély, de sok sikert hozzá!Up the Irons!
-
MaxxDamage
félisten
válasz EmberXY #12927 üzenetére
Aham, CD/DvD elődje volt... (jobb minőségű mint a VHS)
Ritka dolog és kb. HUN-ba beszerezhetetlen, mert itt a környéken nincs és nem is volt (talán eBay-en található eszköz, lemez ebbe a témába) de telón most nem nézegetem. Köszi mindent!/Mindenképp körbenézek a témában/
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz EmberXY #12925 üzenetére
Köszönöm!
Kerestem wiki-n de magyaron (ez lehetett a baj)
Így már minden világos.
Sajnálatos, hogy nem lehet a BD-R gyűjteményembe...L
-
EmberXY
veterán
válasz MaxxDamage #12924 üzenetére
Ahogy mondani szokták, a google a barátod, a wiki meg a barátnőd. (link)
Eszerint nem adták ki DVD-n, és nem is tervezik, így nyilván más hordozón se. Viszont azt említi, hogy "video" mellett még valamilyen "laserdisc"-en kijött, de arról nincs info, hogy konkrétan milyen lemezen, lehet, hogy valami moziban használt speciális lemez vagy CD, vagy nem tudom...Up the Irons!
-
MaxxDamage
félisten
válasz ludsimon #12923 üzenetére
Különösen nem is zavar, mert kb. ez is akkoriba volt használva utoljára , csak megkerestem (meg is lett) egy VHS filmet (amit már évek óta "akartam" , de nem tudtam a címét...) csak az a baj, hogy semmi infót nem találok róla, hogy min adhatták ki VHS -en kívül (kéne DvD-n vagy BD-R -en..) /Acélcsapda/
L
-
ludsimon
veterán
válasz MaxxDamage #12922 üzenetére
Én is talán 2002-03 körül használtam utoljára VHS-t.
Nem ma volt.undefined
-
MaxxDamage
félisten
válasz ludsimon #12921 üzenetére
Igen, az lehet!
Sajnos ezekhez nem értek, de ma volt, hogy kicsit kiszedte a VHS-ből a szalagot (csak picit) mert kb 10x benyomtam a gépbe és mindig kiadtaL
-
ludsimon
veterán
válasz MaxxDamage #12920 üzenetére
Volt erre valami trükk régen. Már nem vagyok benne biztos micsoda, de talán az olvasófej volt rossz helyen! Ha állítható, akkor érdemes nyomkodni picit ide-oda és úgy megpróbálni!
undefined
-
MaxxDamage
félisten
VHS készülék esetén az mit jelez vajon, ha a kazettát beveszi, majd kidobja ? (és van mikor 10-ből 8x kidobja 2x beveszi...)
Gondolom a halálán van a kis 20+éves Philips gépL
-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Égen Földön keresek egy weboldalt, amit nem találok már 2 órája! Ez egy külföldi oldal, talán .com-os.
Úgy hirdették 1 éve, hogy angolul lehet beszélgetni tanulás céljából igazi anyanyelvű amerikaiakkal, de akár indiaiakkal, illetve nigériaiakkal is lehet angolul beszélgetni!Reklámot így tudom körülírni: Többféle nemzetiségű embert mutattak a videóban, illetve egy amerikai anyanyelvű kislány is beszélgetett a bemutató videón, hogy ezen keresztül (is) tanul angolul.
Egy nagyon népszerű oldal, de egyszerűen nem találom!
Legyetek olyan kedvesek és segítsetek nekem!
1 hét múlva nyelvvizsga és jó lenne begyakorolni addig, hogy folyamatosan, összefüggően beszéljek!
[ Szerkesztve ]
undefined
-
MaxxDamage
félisten
Gondoltam ide is berakom...
"Acélcsapda film csak VHS -en jelent meg ? (1990) vagy DvD / BD-R -n is megcsinálták, kiadták ?
/sajnos sehol sem találom... /L
-
rii
nagyúr
válasz saelin #12914 üzenetére
több hsz egybe linkelése:
az egyik hsz-ra ráklikkelsz ... ekkor bejön csak az az egy post, de a címsorban intervallummal van az az egy is megadva, és a 2. számot módosítod, a megejeleníteni kívánt post-ok száma szerint.
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
saelin
veterán
Kitépem a hajam! Emlékszem, hogy volt egy olyan blog vagy fórum, ami a ph! kereső és a fórumba linkelés trükkjeit mutatta be, de se google-vel, se a ph! keresőjével nem találom (ez mondjuk ironikus kicsit ). Nem tudom, hogy két külön írásról van szó vagy egyről, de tudom, hogy van, mert anno olvastam. Valaki tudna segíteni? Kezdek kopaszodni.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
rii
nagyúr
válasz zsolt200 #12909 üzenetére
asztakva )))))-.
)))))))-.sp.r?
a kormány hadban állt az állampolgárokkal .... önös érdekből
saját magának akar minél több pénzt, az áldozatokkal nem foglalkozik
vagy lehet tudatos ... ))))-. egy nagy terv része ....ki se tudom számolni mennyi adótól esik el az állam ... dehát persze úgy lőtték be a plusz adót, hogy ők pluszban legyenek .... én már a pedagógusok tüntetésére is elmentem - mivel kormányellenes volt ... és megyek amire csak tudok ... mert szörnyű jövő elé nézünk ....
kva-ra sajnálom. ))))-.
nekem is még egy nyugodt évem se volt a munkahelyemen ....
ha lenne egy telkem, akkor fóliaház meg mittudomén ... önfentartás
)-.piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Rivaul
addikt
Bp savoya park az obi mellett milyen uzlet nyilik? Eleg nagy lesz de semmi info. A szinek leginkabb decathlonra emlekeztetnek. Valaki?
-
rii
nagyúr
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
HaJózsi
aktív tag
Sziasztok!
Próbáltam neten utánanézni, de nem találtam semmi értékelhető infót... Szóval, nem tudjátok esetleg, hogy mikor fogják felkapcsolni az Andrássy-n a karácsonyi világítást? Most szombaton vagy csak vasárnap?
Illetve a Vörösmarty téri karácsonyi vásár mikor indul (ha még nem kezdődött el)?'Ne higgy el mindent, amit az interneten látsz.' - Albert Einstein
-
Lolek
aktív tag
Sziasztok,
valaki meg tudja nekem mondani a kép alapján, hogy melyik a végfok?
Köszi!!!
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz philoxenia #12899 üzenetére
Nem tudtam, hogy avatart tudsz váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro K2200 4GB
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest