Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz cbmfan #49083 üzenetére
Nem hiszem, teljesen véletlenszerű a probléma. Első bekapcsolásra pl a bios ig már nem jutott el. De addig eljutott, hogy ugye visszavette a ventilátorok fordulatát, azaz gondolom kiolvasta a bios beállításokat. Kövekező indításra már a bios ban is tudtam lépkedni majd ott fagyott le. Néha akár 10-20-30 percig is megy. De ilyen esetben a melegedés szerintem kizárva, hisz legelső indulásra 20 másodpercet ha bírt. Pasztázva is volt a CPU. Az alaplapi chipsetet inkább nem piszkáltam. A tápot is cseréltem, most FSP350w, de ezzel is ilyen.
-
kmisi99
addikt
válasz cbmfan #49086 üzenetére
A kondikat átnéztem, szerintem egyik sem púpos, meglátásom szerint, bár van vagy 30db. De a kis bevágás egyiken sincs kicsit se kidudorodva. Persze a tápot rendesen rádugtam. Sajnos most próbára csak ez az FSP van, de ez korábban hibátlan volt. Codegen hulladék van még, azzal is megnéztem azért de azzal is ez volt. Holnapra beszereztem egy kölcsön videokártyát, hátha megoldaná a dolgot. De multiméterrel egyszer lehet neki esek kimérni a kondikat.
-
jacint78
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Milyen routert?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambanő háza tája
- BestBuy ruhás topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó SK Hynix HMA81GU6CJR8N-XN RAM Modul - 8GB DDR4 3200MHz UDIMM (PC4-25600U, Single Rank)
- Eladó SK Hynix HMCG66MEBSA092N RAM Pár - 16GB (2x8GB) DDR5 4800MT/s SODIMM (Laptop Memória) 4800Mhz
- TG T-FORCE XTREEM DDR5 8000 2x24 GB CL38
- RETRO!!ASUS P5E X38-chipes alaplap eladó! Olvasd el figyelmesen!
- Eladó GeIL EVO CORSA GOC38GB1866C9DC RAM Pár - 8GB (2x4GB) 1866MHz DDR3 CL9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest