- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
imotrepus
aktív tag
Tehát már az MSI lappal is jelentkeztek az indítási problémák mikor ez a processzor került bele?! Már nincs meg az előző procid? Ha kompatibilis az Asus lapban is, teszteld le azzal is!
Tulajdonképpen a régi konfigból maradt minden csak a lap változott, és a második proci!!
Hááát nem tudom?! Lehet, hogy mégis a proci a ludas!
Compker: soha többet semmit! 1/2 éves SSD-m nem bootol be, újra indít, kékhalál! Bebootol, összeomlik a Window's! Visszavittem, gyerekek az szar! Tesztelik. Az SSD hibátlan. Értem de a gép vidáman megy az SSD előtti HDD-vel amit nem formatáltam még le! Sajnálják! Én nem, de cserét szeretnék vagy visszatérítést, háttértárnak talán jó lesz! Nincs rá lehetőség az eszköz hibátlan! Leformáztam, újra telepítettem, talán két hónapot ment, lefagyott a gép. A régi merevlemezzel azóta is megy! Vissza compker! Kérdés: legális a window's, milyen vírusirtót használ? köszi több hülye kérdést nem kérek!! -
nubreed
veterán
Uh ez durva, elég horror történet.
Részvétem. Nagyon kíváncsi lennék a végére.
És nagyon jó kérdés, hogy mitől dögölhetett meg a rendszer, miután BIOSt frissítettél és beleraktál egy 3800 -as procit. Lehet, hogy 3xxx -es procihoz 5xx -es sorozatú alaplap dukál, hiába mondja azt az AMD, hogy egy bios frissítéssel menni fog a 4xx -es alaplapban a 3000 sorozatú proci? -
arcitec
addikt
Akkor csak is az lehetne a megoldás számodra,hogy prezentálják ott előtted,hogy működik,nyilvánvalóan a működő konfig egyéb alkatrészeinek a bemutatásával.Ha nem és elzárkóznak - ráadásul másik szerviz állítása szerint hibás - és nem tudsz elállni - marad a fogyasztóvédelem, hivatalos elfogadott szakértői véleménnyel a hibás adatlapról.
És az összes költsége a nyakukba...
U.I: Bevizsgáltathatnád akkor is ,ha esetleg tényleg működik náluk,de a TE alkatrészeiddel meg nem,holott kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged