- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
nubreed #69886 üzenetére
Lehet, hogy 3xxx -es procihoz 5xx -es sorozatú alaplap dukál, hiába mondja azt az AMD, hogy egy bios frissítéssel menni fog a 4xx -es alaplapban a 3000 sorozatú proci?
Én ezért vettem egyből x570-es deszkát, pont mint Kirir kollégáé. Azért, 100 ezer forint közelében lévő lapnál nem ezt várnánk el. Én, viszont úgy gondolom, hogy az én alaplapom egyszerűen nem tudta az áramot sehova továbbítani. Az rgb ugyan pulzálva villogott rajta, de se a vga, se a ram-ok rgb ledjei nem világítottak bekapcsoláskor, ami alap ezeknél is.
Bios csipogó meg sem szólalt. Persze, ha nem töltődik be a bios, akkor nem is fog megszólalni. 1 hét alatt még a bevizsgáláshoz sem jutottak el az alkatrészek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával