- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: És most?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stonerice
őstag
válasz
Kernel #14132 üzenetére
Nem-e!!!?? Ez nagyon szép eredmény. Hihetetlen mit tud az Intel legyártani. Én észrevettem hogy dual channelbe ezek az Sandy cpu-k jobban teljesítenek.
Csak ezért szoktam a Photoworxx-ot nézni. Ha nem stimmel a géppel valami akkor az eredményen kiderül. Egy db rammal kevesebb is az eredmény. Játékban is néztem. persze nem minden játéknál jön elő gyorsulás, de példaául Dirt Showdownnál "AMD-s játék" ami másképpen optimalizált, Jobban kihajtotta Dual channelben az I3-2100-am Hd6850-el. De Battlefiled 3 nál mindegy volt hány ram van a gépben. Legjobban szerintem a AIDA 6 ben a CpuZlib mutatja meg a proci valódi erejét. Régebbi gépeknél a Photoworxx ot néztem állandóan , és a rambeállításokkal lehetett nyerni 1-2 K pontot ami játékban már számított.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro