- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
válasz
terepkigyo #55436 üzenetére
Egyébiránt mikor szenvedtem a RAM-okkal, hébe-hóba az Asus-nak valami Anti Surge addonja sírt a táp miatt valamiért, de úgy olvastam hogy Asuséknál elég bugos ez a feature. (Első, és egyben utolsó Asus lapom)
Ja ezt mondják a fórumok szerint jó táppal, szerintem meg ipari hulladékkal rendelkezők mint a milyen a chieftec az utóbbi 10-15 évben, tehát azóta, hogy nem Delta elektronika lakik bennük, hanem sirtec vagy CWT, a tiedben az utóbbi van valószínűleg. Érdekes módon nálam egy asus lap sem csinált még ilyen problémát az FSP tápok mellett, pedig mindíg be van kapsolva az anti surge védelem.
Plusz ehhez hozzávesszük, hogy furcsán instabil a gép én simán azt mondanám, hogy próbálkozz másik táppal, legalább kölcsön erejéig.
A system agent-nek tuningolt ramok mellett 1.1-1.2V környékén kell lennie 1.2 fölé ne menj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged