Hirdetés
Aktív témák
-
gabor128
aktív tag
válasz greatchaos #6008 üzenetére
Köszi a segítséget. Megnéztem a linket. Lehet, hogy a 2 lap tudásra azonos, de felépítésileg eltérőek. A lap igazából egy haveromé, aki úgy vette, de minden leírás nélkül.
A gép elején levő ledek, stb. helyes bekötését akartam megtudni. A linkelt leírásban pedig máshol vannak az elemek. Mindenesetre azért köszi, még én is nézelődök, hátha.
Pel:
Öreg! Olvasd már el az alaplapod leírását! Nem rakhatod akármelyik slot-ba a memóriákat. Ennek meghatározott sorrendje van. Az sem mindegy, hogy a lapod milyen típusokat és sebességűeket tud fogadni. Ráadásul, ha dualban akarod használni, akkor ugyanolyan típusokat kell összeválogatni (ehhez a részhez annyira nem értek), de a gyártó biztos ad valami ötletet. Ez MIND le van írva!
Egyébként a dual channelos megoldás nem sokkal gyorsabb, mint a sima; és nem gyorsabb, mint a lap sebessége. Ezeknek nézz utána, ahogy én is![ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- ASUS ROG Maximus Z790 Gaming + INTEL 14700 KF
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest