Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
-
koshmar
addikt
válasz
Viktor77 #1701 üzenetére
"adata viesta 4x512 piros hutőbőrbás ddr 500 sli alaplapokban tőkéletes"
"van hozá egy termal téka silent tower hutés"
"puferes harbisk sentine 100%100 kos" (???!!)
Ez már tényleg az a szint, amitől a falba verem a fejem...
Mondjuk ilyen alapon a komplett szöveget aláhúzhattam volna...
-
Varoz
addikt
válasz
Viktor77 #1552 üzenetére
Nem őt védem, sőt mélységesen elvetem még a külföldi szavak használatát is.
Csak hát ha elvárunk valamit akkor azt mi is adjuk meg.Azzal, hogy érthetően, helyesen írom le amit szeretnék, a másikat tisztelem meg (ez amúgy alapvető "fórumszabály").
Egyetértek és ez szerintem mindenütt így kéne történjen. Msn-en, FB-on, PH-n, bárhol.Ha ő nem mutat tiszteletet a vásárlói felé, akkor ne is várja el.
Igaz, de nem ő várja el, hanem mi várjuk el saját magunktól.Egy lehetőség van amikor nem baj ha lekezelő a stílus, ha ez már a sokadik alkalom és indokolatlan.
-
válasz
Viktor77 #1552 üzenetére
Nem biztos, hogy tudta. Sokan annyira sötétek, hogy azt se tudja mi az a helyes írás. Tudom, mert egy unokatesóm se tudta mi az. Mikor néha mondtam neki a dolgokat, akkor meg bután nézett, mert nem értette, hogy miért mondom. Nem értette, miért számít hogyan írjuk le a dolgokat. Pedig megvolt a 8általánosa... lehet mondjuk 13osztályosa
volt hehehe...
(mellesleg az Én helyesírásom is elég kula, de a Mozilla kisegít, a fogalmazásban egyelőre még nem tud (szerencsére)) -
localhost
Közösségépítő
-
Timocicu
senior tag
válasz
Viktor77 #1519 üzenetére
No lám, egy újabb: Két vagy kettő
Új hozzászólás Aktív témák
Hasznos linkek:
MTA
Nyelv és Tudomány
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest