Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Rhino666
addikt
Tegnap kidobtak a saját otthonomból. Kénytelen voltam a barátnőmnél aludni, akivel közben kibékültünk. A buszon felhívott anyám hogy mikor megyek haza. Beleordítottam hogy ''f@szom tudja!!!'' és lecsaptam. Mindenki bámult. Táska nélkül mentem iskolába, de kit látok ott? Az anyámat a táskámmal. Nem örültem neki, mert így kevésbé tudtam lejáratni az osztálytársaim és a tanáraim előtt hogy milyen szüleim vannak.
Ma elsősegélyre megyek és be kell fizetnem a tanfolyam díját. Nem értem mire jó ez az egész, mikor úgysem tartja be senki és úgyis el fogom felejteni pár hét alatt...
Ma beengedtek, és a szokásos lekizés, én meg persze osztottam őket aztán haver feljött a cuccaiért és elvitte. Utána békén hagytak. Most pedig megyek ebédelni mert nemsoká indulnom kell és éhes is vagyok. Bár utálom az itthoni kosztot, muszáj táplálkoznom.
Tehát megyek.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion 5 - 15.1"WQXGA OLED 165Hz - Ryzen 7 260 - 24GB - 1TB - RTX 5060 - 3 év gari - HUN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad L460,HD+, 14",i5-6200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech momo racing
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 239 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ma beengedtek, és a szokásos lekizés, én meg persze osztottam őket aztán haver feljött a cuccaiért és elvitte. Utána békén hagytak. Most pedig megyek ebédelni mert nemsoká indulnom kell és éhes is vagyok. Bár utálom az itthoni kosztot, muszáj táplálkoznom.