Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
Nos, igen. Elég nehéz valakinek pl. úgy boldognak lenni, ha nem tehet semmit magáért, másoktól függ, és ha akar, se tud talpra állni, mert még egy családot is el kell tartania valahogy addig, míg a gyerekek fölnőnek, és végre pénzt is keresnek. Tudom, most ez nagyon nem egy általános dolog, és nagyon csak az én környezetemből indulok ki, de mégis megeshet, és engem meg az idegesít, sőt, bánt, hogy van olyan, aki az ilyen embert elítéli, mert nem tud boldog lenni, a boldogság hagyományos értelmében. És nem tudok másra gondolni, hogy azért tesz így, mert nem tudja átérezni a másik kilátástalan helyzetét, egyszerűen nem tudja felfogni, hogyhogy valakinek nem boldog az élete, vagy egyáltalán nem boldog néha, ha mindent megtesz érte, akkor sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest