Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévidzon
tag
válasz Whysperer #281 üzenetére
Inkább a Prora. Nekem a sokadik Xiaomim(14T Pro). Eddig Redmi Note-ok voltak, ez az első igazi. Nekem a legfontosabb, hogy már az elejétől megvan az az érzés, hogy ez egy "hosszú barátság kezdete", mindig örömmel veszem kézbe.
Szerintem nagyon jó cucc, a proci bitang, komoly 360-as videószerkesztés sem gond. A mesterséges intelligencia is jól működik, megy a bekarikázással keresés is. Föladtam a Gemininek a gyerek magyar szöveges háziját és hibátlanul megoldotta. A sztereó hangszóró szépen szól, bár itt sokan a hifi basszust keresnék benne.
A kamerát tanulni kell, annyi beállítási lehetőség van. 8K videó is rendelkezésre áll, ha vkinek kell.
Ami nem tetszik, hogy szerintem gyorsan merül. Ezt az MTK számlájára írom, de könnyen lehet, hogy az erős proci éhesebb is, meg ki is használom a HyperOS, illetve a kijelző képességeit.
Ezt ellensúlyozza a gyors feltöltés lehetősége, de számolni kell vele. Vettem egy 50W-os Xiaomi vezeték nélküli töltőt, azzal is K gyorsan fel lehet tölteni.
Iphonom sosem volt, de valószínűleg nem is lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest