- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Agressor1
tag
válasz
kapcs-ford #17 üzenetére
Nekem nincsen egy darab nyelvvizsgam sem, csak egy informatikus diplomam (egyetemi).
Megis, mar nemetorszagban, belgiumban es svajcban is dolgoztam, sehol nem kertek nyelvvizsga papirt es nem is fogok soha sem csinalni, mert minek? Beszelek angolul es nemetul es egyik munkaltato sem ker semmilyen nyelvvizsgat.
Szerintem a nyelvvizsga is baromsag. Raadasul en mindket nyelvet konyvekbol es televiziobol tanultam meg, ugyanis penzem nem volt tanfolyasra. Csak a vegen, mielott felveteliztem, akkor mentem el 1-2 honapra nyelvtanarhoz gyakorolni a beszedet is.
Szerintem ha valamihez ert az ember, azt el tudja jol adni, ha meg nem, akkor kell ecdl vizsga, kozepfokuk meg ilyesmi.. :) Na, akinek van ket kozepfokuja, meg ecdl vizsgaja, attol en egy kicsit felnek, ugyanis ketelu a dolog :)
En peldaul jobban szeretem azokat, akik nem azzal jonnek, hogy mekkora diplomaja van, hanem azzal, hogy ''Csokolom, a kovetkezok a munkaim, www.. com, www.. hu.. portalok, javafelulet , anyamkinja''
vagy ha mar mas nem, akkor volt munkaltatoktol (Multik ha lehet) referencia, aztan jonapot :)
Amugy egy egyetemi diploma eseten, ha egy normalis szinten vegezte el az ember, nagy dolgok nem fognak jonni az eletbe es ezt a munkaltatok is tudjak.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Onkyo Integra A-8450 Amlifier
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest