- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
asturel
őstag
hali.. en valami standard micsodat csinalok meg 2 modul mar done.. kb 6k-ba kerul.. nemtom h mi ertelme van de meg jol johet :D :U
-
LOTR
addikt
válasz
Agressor1 #14 üzenetére
sztem nincs igazad, met ha nem info ágon akar továbbtanulni akkor még plusz pontnak is beszámíthatják, és esetleg még vizsgáznia sem kell, + még egy papírja is lesz pluszba, és ha megtanulja az ECDL anyagát, az sose rossz
amennyiben 100%-ra tudod, hogy infon mész tovább akkor nincs sok értelme(konkrétan a vizsgának, az anyagot viszont tudni kell), mert jobb papírjaid is lesznek, és sztem nem fogadják el vizsgafelmentésként, ja és plusszpont sem biztos, hogy jár -
Agressor1
tag
válasz
kapcs-ford #22 üzenetére
ja, ne haragudj :) nem neked szantam, hanem a topicnyitonak :)
-
törölt tag
válasz
Agressor1 #21 üzenetére
igen sajnos ez van, de ennél csak az rosszabb, amikor a magyar munkaadó(?) néz le minket...
én is rengeteg embert elgyepáltam volna meg hülye seggfej volt, dehát ez van...
egyébként meg az oraclenél dolgozik egy ismerősöm, és úgy vették fel, hogy perfekt angol min....
a többi ismerős meg nem magyar... én is küldtem hozzájuk önéletrajzot, le se szartak... ugyanúgy, mint a többi száz másik, és ez a gáz, még csak szóra sem méltatnak...
pedig nem hiszem, hogy nagy erőfeszítés lenne lenyomni a reply gombot és pötyögni pár sort, ha már ezért kapja a sok lóvét... és még mi vágjunk jó képet a dologhoz... :((( -
Agressor1
tag
válasz
#54715584 #19 üzenetére
Magyarorszag mindig is a baromsagairol volt hires..
Papirok papirok.. nem mondok inkabb semmit :( Borzalom :( Hogy lehet mar egy embert csak a papirjai alapjan megitelni?
Emlekszem, vegeztem az egyetemmel es mentem felvetelizni egy ceghez.
A Mariott hotel aljaban volt a faszi, aki keresett oracle-s embereket. Szabadido ruhaban jott le, angol allampolgar volt, keresztbetette a labait, mint a nok, mikor ulnek, (mondom ennek sincsen farka...) , es olyan sznob, bekepzelt kocsog volt .. ur isten.. Tette ott az agyat.. ugy lenezett engem, hogy szar magyar vagyok, mint egy darab szart.. Utolag visszagondolva, legszivesebben egy baseball utovel hidegre agyonvertem voltam.. Kurva anyjat dogolt volna meg.. szemetlada..
Sajnos nagyon lenezik a magyarokat :( -
törölt tag
pályakezdőként és diploma nélkül én sem ezekkel helyezkedtem el, de sztem nem árt ha van, baja nem származhat belőle...
magyarországon meg nem így működik a dolog, hogy ehhez értek, ide nekem a melót, hanem igenis nézik a papírokat, még akkor is, ha tudják, hogy nincs semmi értéke, és felesleges a dolog... -
Agressor1
tag
válasz
kapcs-ford #17 üzenetére
Nekem nincsen egy darab nyelvvizsgam sem, csak egy informatikus diplomam (egyetemi).
Megis, mar nemetorszagban, belgiumban es svajcban is dolgoztam, sehol nem kertek nyelvvizsga papirt es nem is fogok soha sem csinalni, mert minek? Beszelek angolul es nemetul es egyik munkaltato sem ker semmilyen nyelvvizsgat.
Szerintem a nyelvvizsga is baromsag. Raadasul en mindket nyelvet konyvekbol es televiziobol tanultam meg, ugyanis penzem nem volt tanfolyasra. Csak a vegen, mielott felveteliztem, akkor mentem el 1-2 honapra nyelvtanarhoz gyakorolni a beszedet is.
Szerintem ha valamihez ert az ember, azt el tudja jol adni, ha meg nem, akkor kell ecdl vizsga, kozepfokuk meg ilyesmi.. :) Na, akinek van ket kozepfokuja, meg ecdl vizsgaja, attol en egy kicsit felnek, ugyanis ketelu a dolog :)
En peldaul jobban szeretem azokat, akik nem azzal jonnek, hogy mekkora diplomaja van, hanem azzal, hogy ''Csokolom, a kovetkezok a munkaim, www.. com, www.. hu.. portalok, javafelulet , anyamkinja''
vagy ha mar mas nem, akkor volt munkaltatoktol (Multik ha lehet) referencia, aztan jonapot :)
Amugy egy egyetemi diploma eseten, ha egy normalis szinten vegezte el az ember, nagy dolgok nem fognak jonni az eletbe es ezt a munkaltatok is tudjak. -
kapcs-ford
őstag
válasz
#54715584 #16 üzenetére
''Ugyanis a multik sem, meg mas ''normalis'' munkáltató nem ez alapjan dont, hanem van egy szemelyes interview esetleg egy par szakmai kerdes es egybol kiderul, hogy az ember alkalmas e ra vagy sem..'' Agressor1 írta az imént...
Az okj vizsga lehet pont a felvételin de nem a gyakorlati munkakeresésben... A CV meg lehet hosszú hiszen úgyis az interjú fog dönteni ill. a gyakorlati tapasztalat ami fel van sorolva a CV-ben.
Eddig akárhányszor említettem, hogy van ECDL-vizsgám... hehe mindenki viccesen mosolygott. Angliában meg megkérdezték hogy mi az. -
törölt tag
cáfolok, ma csak a papírok számítanak, hogy mihez értesz az mellékes...
legalábbis pesten...
és legyen meg, igaz, kisujjból ki lehet rázni, és lehet nem rá szükséged, de tényleg hosszabb lesz az önéletrajzod...
az okj-s vizsgával együtt ráadásul + pont a felvételin...
és különben is, mennyi szart megtanítanak velünk, amit a büdös életbe nem fogunk hasznélni, ráadásul papírt sem kapsz róla???
szóval amire van lehetőséged, csinájjad megfele... :) -
Agressor1
tag
En megmondom a frankot, nem lesz ra soha a budos eletben szuksege.
Ugyanis a multik sem, meg mas ''normalis'' munkavallalo nem ez alapjan dont, hanem van egy szemelyes interview esetleg egy par szakmai kerdes es egybol kiderul, hogy az ember alkalmas e ra vagy sem..
Ezek a papirozasok szart sem ernek, csinalj egy referenciamunkat es megy.. Peldaul ha webezni akarsz, akkor egy jo honlapot, amit referenciaanyagnak elviszel. -
kapcs-ford
őstag
Hamár itt tartunk akkor az összes Gazd- Info-s OKJ-s képzés is el lehet felejteni mert sz*** sem ér. Kár hogy nekünk is csak a vizsgán mondta meg a kirendelt vizsgabiztos. De szerintem ez igaz az összes Okj-sra. Az egész csak egy nagy üzlet valakiknek és ha szerencséd (ismerososd) van akkor el tudsz vele helyezkedni de csak is belföldön.
-
TexT-BoY
addikt
szvsz ha van időd és ingyen van csináld meg:D
ez is ott lesz az életrajzodban! szal sináljad megfele:D) én most 8.ikba fogom megszerelni -
SuBeR53_
tag
meggyőztetek!, amúgyse volt túl sok kedvem
-
heihachi
addikt
-
Loretto
veterán
én most kezdetem el okj-s középfokú szoftverüzemeltetőit.mondjuk azért mert gazd infot akartam, de ahhoz kell ez+igy tudok diákmelozni még.
-
X-COM
nagyúr
ha jövőben nem informatikusként, hanem csak, mint számítógépet használó egyén kívánsz elhelyezkedni, akkor talán van értelme
-
_Volkovy_
nagyúr
semmi értelme.
-
KERO_SAN
aktív tag
Ne.
En meg altalanos 8-ban raktam le, azt hittem jobb lesz tole vmi.
Hat nem.
Ugyan ugy be kell jarnom a fasszopo szamtechorakra amin szet unom magam, minhta meg se lenne. Es mi a tananyag? Termeszetesen ugyan az, amibol az ECDL vizsgak allnak. Gratulalok. -
SuBeR53_
tag
ebben az évben lehet letenni, nem tudom letegyem-e vagy ne?
Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest