- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:56 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
-
Cs1csó
titán
Sajnos sokat teszteltem az "ingyenes" kvartett tagjait (MS Defender, Avast, Bitdefender Free, Kaspersky Free) és mindig addig csűrtem-csavartam a dolgot míg maradtam/visszakerült az Avast.
A pro/kontra elemzés után mindig az Avast maradt felül. A másik háromnál mindig volt olyan idegesítő dolog ami nagyobb súllyal esett latba mint az Avast saját dolgait. -
Cs1csó
titán
-
LamerGyuri
senior tag
-
Dévacsen
senior tag
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Cs1csó
titán
Áá emlékszem, pont ma néztem: windows 10-en Avast free (csak az alap 3-4 modul telepítve webvédelem, fájvédelem, viselkedés védelem, levelezésvédelem) van telepítve és MAJDNEM a legfrissebb CCleaner. Elindítottam a CCleanert az egyből jelzi hogy van frissítés kérdezi letöltöm e vagy sem, a nemet választom, később megint megnyitom a CCleanert megint kérdezi.
TEHÁT:
Vagy azért frissíti önhatalmúlag mert annyira régi vagy mert telepítve van az avast programfrissítő modulja és az ilyet is tud - azaz háttérben is frissít, lehet amúgy a beállításokat kellene megnézni és ott lehet van opció erre ami nálad be lehet pipálva -azaz automatikusan frissít a felismert elavult drivereket. -
LamerGyuri
senior tag
-
GEPESZ66
veterán
-
karlkani
aktív tag
-
LamerGyuri
senior tag
-
Cs1csó
titán
-
LamerGyuri
senior tag
-
LamerGyuri
senior tag
Pedig egyszerű: Védelem fül - Programfrissítő - CCleaner-nél a jobboldali kis nyilacskát lenyitod - Frissítések kihagyása
-
Cs1csó
titán
A hadsereg gondolom zárt rendszerben használja. A CCleaner fejlesztőjét a Piriform-ot megvásárolta az Avast és azóta kölcsönösen reklámozza magát a két termék. DE hogy ez miért automatizmus azt nem tudom.
Valamelyik linux disztró nem alternatíva? Talán az lenne a legjobb. Ha nem kell valami win specifikus program akkor kiváló megoldás.
-
Cs1csó
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Diablo IV
- Gaming notebook topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyelőre most minden nálam lévő kulcs megy, majd ha kapok újat kipróbálom vele.