Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #8 üzenetére
Nah jut eszembe karburátor új lett véve. Szerelő kicserélte, beállította műszerrel, szal addig okés is.
Viszont: mentem haverhoz, 90-et elértem és elkezdett szaggatni a kocsi. Vagyis rángatni Próbáltam gázt adni, de csak remegett és lassult Leesett a sebesség kb 80-ra és ment normálisan. Mitől van ez? Mentem vele máskor is és 80-90 körül elkezdett máskor is rángatni, de nem tom, hgoy mitől Eddig sose csinált ilyet, ment kiló fölött is► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Digital
addikt
A szívató ugye több bengát ad a motornak,ha visszatolod és fullákol(meleg motornál) akkor kevés a benya! Nézd meg a karbiban az úszó szintjét,a fúvokák furatait takarítsd ki,ellenőrízd nem kap-e a motor fals levegőt!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Winner_hun
titán
Senki?
Amúgy az ahelyzet, hgoy haverral piszkáltuk, benzinszűrőt cseréltünk, mert az nagyon ramaty állapotban volt.
Szóval az a helyzet, hogy az alpjárat állítása után az lett, hogy valamikor jól megy, nincs vele semmi ond, de ha gázt adok, aztán leveszem a lábam, akkor lefullad, pedig előtte fjó volt Még azt mondta vki, hgoy valószínúleg a benzin/levegő keverék arány vagy mifene a nemjó, hogy vigyem el co mérésre, aztán ha nem jó, beállítják. Lehet ez?► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
V_Zoli
aktív tag
Esetleg a porlasztóban (karburátor) valamiféle ''dugulás'' lehet valamelyik fúvókánál...
De ez csak egy tipp...nem vok autószerelő''Teljes gázt húzok, ameddig csak lehet és ha fékezni kell, akkor az életemért fékezek, mert vége az útnak.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest