Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
-
dodie
tag
Ezek szerint csak én vagyok az országban az egyedüli, aki stoppol?
Holnaptól megint kezdődik a kihívás, már alig várom. -
Zewa
senior tag
....lehet mondasz valamit. Ez az út íratlan szabálykönyve.

-
Zewa
senior tag
Én pénzt semmmi képpen sem adnék/ várnék el.
Akkor inkább egy sör, csoki vagy valami jelképes dolgot.Egyszer stoppoltam életemben kb 20km-re. ~5perc alatt meg is állt egy 40év körüli hapek. Nem igazán volt beszédes így elég csendben elment az idő...
Kiszállás előtt megajándékoztam egy Dr. Pepper üditővel és megköszöntem a fuvart.
Nem vagyok az a stoppos fajta bár lehet egyszer barátommal teszünk egy karikát Európában.
-
dodie
tag
Így van. Aki felvesz, annak meg sem fordul a fejében, hogy pénzt kérjen az útért cserébe. Volt már, hogy adtam pár szál cigit a fuvarért, mert éppen arra volt szüksége, de pénzt eddig tőlem soha nem kértek és szerintem nem is fognak. Amúgy nem a pénzen van a hangsúly, hanem az élményekről. Kíváncsi lennék, ki hogy járt út közben. Pozitív, negatív tapasztalatok.
-
dodie
tag
Sziasztok!
Ezt a topikot azért indítottam, mert még nem találkoztam ezzel a témával a PH!-n. Szeretném, ha megosztanátok stoppos tapasztalataitokat és véleményeiteket. Akkor kezdeném is:
A stoppolást 5 éve kezdtem. Leghosszabb utam Biharkeresztes - Eger táv volt nyáron. Most mindennap 50 km-t ingázom otthonom és az egyetem között és úgy döntöttem, hogy a tavaszi félévet végigstoppolom napi rendszerességgel ( eddig két teljes hét ). Ennyi idő alatt egy kis téli stop átlagot írnék le. Az átlag várakozási idő 10 perc, míg felvesznek, de ehhez érdemes megfogadni néhány alapszabályt.
1. Öltözz melegen
2. Ápolt külsővel kezdj neki
3. Légy türelmes, előbb utóbb mindig megáll valaki
4. Olyan helyen állj meg, ahol lassúak az autók és félre tudnak húzódni
5. Nézz a sofőr szemébeSzámomra az utazás ezen formája eddig mindig gyorsabb, mint a vonat / busz, kényelmesebb, nem unatkozok út közben, hiszen mindig megismerek valakit és nem utolsósorban ingyenes.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hardcore café
- Micro Four Thirds
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Windows 11
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Samsung 860 EVO 2.5 1TB SATA3
- Eladó Samsung SSD 850 EVO SATA III 2.5 inch 500 GB
- E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Holnaptól megint kezdődik a kihívás, már alig várom.