Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
válasz haromegesz14 #18060 üzenetére
Albérletbe állandóra senki sem fog bejelenteni, ezt jobb ha most még tisztázzuk az elején. Ennek sok jogi oka van, de főleg a '70es évekből ránk maradt jogrendszer, amelyet alaptörvénytől kellene újra írni. Ez az állandó lakcím, meg ideiglenes, meg tartózkodási, ez mind egy faxság, egy lakcímed van, ahol életvitelszerűen élsz, csókolom. Nálad ez az albérlet, én sem értem miért ilyen a világ, de ilyen.
Szóval, long story short:
Akkor kaphatsz "lakossági parkolási engedélyt", hogyha az autó telephelye ott van, ami ugye a mindenkori üzembentartó állandó lakcíme, tádám. Ez alól tesznek kivételt néhány kerületben (Erzsébetváros nem ilyen), ahogyan bitpork-nak írtam, mindenki más úgy oldja meg ahogyan akarja. Ha picit jobban belegondolsz jogos, mivel nem annak az önkormányzatnak fizetted eddig az adót, szennyezed a levegőt ott (és nem ott ahova be van jelentve), stb. Szivacs, de kérdezd meg őket, ha jól rémlik a dohány utcában van az ügyfélszoli a rózsák terénél."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
bitpork
nagyúr
válasz haromegesz14 #18060 üzenetére
Ez elsősorban jogi kérdés - szerintem ha állandóval lennél sem lenne lehetőséged céges autóra kedvezményes parkolást kérni, kivéve ha egyéni vállalkozó vagy és a kocsi a neveden van, az adott kerületi lakcímen.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest