Hirdetés
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz radi8tor #14174 üzenetére
Egyaltalan nem. A TPMS a kerekek egymashoz viszonyitott valtozasat nezi. Ha mind a negy egyforma aranyban valtozik, azt nem jelzi, a tobbit igen. A lassut is. Pl. nekem is jelezte, amikor az egyik felni megrepedt es fel-egy nap alatt elszivargott a nyomas egy resze.
Sot, a hirtelenseg annyira nem erdekli, hogy ha megallsz es gyorsan felfujod(vagy leereszted) mind a negy kereket aranyosan, akkor azt sem fogja jelezni.[ Szerkesztve ]
-
FeRRaR1
őstag
Ez így nem biztos. Van e fizikai szenzor benne ami megméri, hogy viszonyul a többi kerékhez. Mert az olcsóbbakon van olyan megoldás ami kerék fordulatból számolja ki hogy valamelyiknek alacsonyabb a nyomása (többet pörög mint a többi)
Most ezt szorozzuk be mind a 2 fajtának a különböző generációival. Meg azt az integrálással (jól vagy szarul működik)
Toyota még ezek közül is ostobább mert azt se mondja meg melyik. De legalább volt haszna mert 2 hete elkapott egy lassú defektet pedig csak 0,3 bar hiányzott belőle a többihez képest. Kis keresés után meg lett a csavar feje.
Alusky
Te hogy én hány jeladós kocsit láttam lapos kerékkel közlekedni...
[ Szerkesztve ]
-
Alusky
aktív tag
Én azt hittem ezek pontos értéket is elvárnak, hogy a tulaj mindig fújkálja és akkor a kisebb gördülési ellenállás kevesebb károsanyag kibocsátás és kevesebb kopás. Ha csak hirtelen lyukra riaszt levegőfogyást akkor tényleg elég lenne az ABS jeladós is, mert annyit az is tud, cserébe ingyen van.
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Renault, Dacia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Robogó, kismotor
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Facebook és Messenger
- Szólánc.
- Stellar Blade
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja