Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kelly416

veterán

válasz cappa72 #9385 üzenetére

Én el tudok veszni a melóban, és ügyeleti időben vagy balesetvizsgálatoknál néha hétvégén elé is ülök, aztán azt veszem észre, hogy a családtól lopom el ezt az időt és félbe hagyom. Velem tuti jól járna a cég, ha HO-ban lennék, de nem hagyom nekik, hogy ezt felfogják. ;]

Most vagy pazarlunk, vagy nem értem, mitől lett ennyire sok a gázszámlátok. Fűtés ugyanúgy megy, sőt. Van otthon (esetünkben) plusz 5 biohőforrás, ami kb. kompenzálja a nyilászárók plusz nyitogatását. Fürdeni mindenki ugyanúgy fürdik, a főzés és mosogatás ennyivel nem vihet el többet.
    Annak idején okos termosztáttal kezdtem a központi fűtés vezérlését. Éjjel hűvösebb 19⁰, reggelre melegebb 22⁰, nap közben nincs otthon senki tehát hűvösebb 19⁰ és délután, este melegebb 22⁰ volt. Aztán kipróbáltuk az állandó 22 fokot és olcsóbb. Most 3 éve a pici miatt egyebként sem baj, de ez már nem is számít így.

Jajj, ne is mondd. Mi még szerencsések voltunk. 2 gyerek, ugyanaz az általános, mégis volt 4 vagy 5 rendszer amiben dolgoztak. Hihetetlen őskáosz volt az egész. Ráadásul nem egy tanáruk volt az elején, akik "tankönyv 54-55 oldal, hozzá a munkafüzet 32-36 oldal feladatai" mondattal tudták le a 45 percet, Te meg taníts, magyarázz, értesd meg vele a bennfoglaló táblát (mi a f...? Mire rájöttem, hogy miért ez a neve a szorzótáblának visszafele... de most sem értem, minek tanulják meg 2x ugyanazt) és minden más maszlagot, miközben csinálod a munkádat és elmész bevásárolni, főzől, takarítasz (mert ugye se menza, se ütlres ház, tehát egész nap megy a koszolás, maszatolás)... Szóval elveztük. :P

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés