Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok! Hasznal valaki Viofo A139 2ch kamerat? Most allok vasarlas elott, es a Viofo marka lesz a befuto a parkolasi rogzitesi lehetoseg miatt. Tesztek alapjan az A129 plus duo nagyon jo vetelnek szamit, viszont az A139-el kapcsolatban nem nagyon lattam velemenyeket... Egy tesztet olvastam a 3 kameras verziorol, ott az atviteli sebessegre es kepminosegre panaszkodnak, mivel ugyanaz a hardver 3 kameraval van összekötésve, igy belassulhat. Nem tudom a ket csatornas verzio jo lehet-e, mivel kulsore mar jobban tetszik az uj design...
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy gyakorlatilag új, G1WH kamerám, kb. 2 órát volt használva. Tökéletesen működik, a fórumtársak javaslatára vettem meg, csak közben rájöttem, hogy nincs rá szükségem.
Az ára fix 10.000 HUF, ha érdekel valakit keressen meg priviben! Személyesen Kecskeméten, v. Budapesten átvehető!
-
Stehe
aktív tag
Köszi a választ!
Azt hogy érted, hogy a töltőkábel nem lóg le? A szélvédő bal felső sarkában van a kamera, és az A oszlopon levezeted a szivargyújtóig?
Ill. van lényegi különbség a G1W/G1WH között? Árban 8 USD, de ahogy láttam a fórumtársak jobban preferálták a régebbi, G1W modellt (ahogy láttam, különbség pedig a G1Wh előnyére van, 20 fokkal nagyobb látószög)...
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy menetrögzítő kamerát, eéolvastam az összefoglalót, és nagyon szimpatikusnak tűnik a G1W/G1Wh típus. Először a Concordot találtam, de ahogy látom ez a kamera is hasonló minőségű, és fele annyiba kerül. Pár kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, mielőtt még megvenném:
- Ha 720p/1080p-ben rögzítem a videokat, akkor mekkora az ajánlott kártya mérete? Pl. az említett 2 felbontásban egy óra video az hány GB?
- A 300mah akksi meddig bírja töltés nélkül 720p/1080p felbontás esetén? Ha jó felülre teszem a kamerát, akkor a töltőkábel nagyon belelóg a vezetési képbe... GPS esetén ez nem zavaró, de itt gondolom feljebb kell rakni.
- Az összefoglalóban ajánlott linken úgy tűnik, mintha a kamerát lehetne rögízteni a visszapillantó tükör hátuljára, így nem kell a tappancs. Valóban létezik ilyen rögzítési mód?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- EA Sports WRC '23
- Apple asztali gépek
- PlayStation 3
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest