Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitaqo
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani kamerát 20000 alatt, ami megbízható? Amit nézegetek az a Prestigio RoadRunner HD1 és a OV-CamRoad-01 .Magyar boltokat nézegetek. Köszi!
-
Vitaqo
senior tag
Végül Overmx HD 6.1 lett a vége.
-
Vitaqo
senior tag
Univerzális autóskamera tartót tudnátok ajnálnani? Olyat ami 40mm-től jó?
-
Vitaqo
senior tag
Sziasztok!
Van egy menetrögzítő kamera az autómban fixre telepítve (overmax roadcam 6.1), és szeretnék biztonsági kamerát tenni az autóba a szélvédő mögé, ami mozgásra kapcsolna be. Elég sokszor parkolok közterületen, és elég sok esetet láttam, amikor belementek az autóba, és nem hagytak cetlit. Tudtok olyan kamerát ajánlani, ami minőségben/felbontásban és ami a legfontosabb akkuban tudná ezt?
-
Vitaqo
senior tag
Sziasztok!
Lenne nekem egy Overmax Roadcam-em. Olyan gondom van vele, hogy működős közben zavarja az fm-vételt. Erre van valami megoldás? Én kicseréltem egy kapcsolható szivargyújtóra, mert untam mindig bedugni. Meg a kamera is érzékeny a nyújtas le-fel kapcsolásra. Tudtok rá valami tutit?
-
Vitaqo
senior tag
Sziasztok!
Van egy Concorde/Overmax Roadcam HD50-em. Új kora óta az a gond vele, hogy gyújtás elvétel/vissza után SD kártya hibát dob. Ez kártya hiba, vagy eszköz lehet? Egy sandisk kártya van benne a kezdetektől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest