- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiki52
tag
a 70mai pro egy mozdulattal levehető csak addig kell mig megy a kocsi nem? ha 10 percnél többet állok napon azonnal ki a szélvédő mögé a harmonika napellenzőt...
az A129 a legjobb én fiokba tettem a a 70 MAI Pro-t
ez is egy pillanat alatt levehető a gps talpnak nem árt a hő eddig semmi gondom igy nem volt vele.
egy időben én is a pénzt az árat néztem és saját káromon pénzemen megtanultam hogy az a kidobott pénz. egy rakás olcsobb van a fiokban vagy elajándékoztam ingyen.
Ha biztonságos kamerát akarunk müködtetni az ár másodlagos a képminőség és megbizhatóság az első, és ez igaz a kártyára is ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest