Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BBéci
legenda
Xiaomi mi a bánatért nem tud ilyet adni? [link]
-
BBéci
legenda
válasz
WaterWave #24408 üzenetére
Olvastam az összefoglalót, különben nem tudtam volna kritizálni az angol szöveget.
Akkor még nem volt használatban a készülék, nem tudtam a rettenetesen irritáló hang lehalkíthatatlanságáról.
A módszer sokak számára megfelelhet, én biztosan nem állok neki, számomra túl bonyolult. Valamint nem szeretek garanciális készüléket rootolni.Más.
Mit szóltok a Xiaomi shop videójában látható hardwire kit bekötési módhoz? Ember csak rátekerte a drótot a biztosíték lábára. -
BBéci
legenda
válasz
F_Gergely #24383 üzenetére
Arra a pöttyösre tapasztottam a fóliát, pár percig masszíroztam ablaktisztító folyadékos Viledával. Egyrészt zsírtalanítás, másrészt a légbuborékok kinyomása, vagyis a tökéletes stabilitás érdekében. Miután felragasztottam a kamera talpát, többször megrángattam, nem mozdult. Azt persze nem tudhatom, meddig fog a helyén maradni.
-
BBéci
legenda
Még valami: engedélyeztem a hangrögzítést, mégis néma a viszajátszás. Mit rontottam el?
-
-
BBéci
legenda
válasz
simonjoe #24315 üzenetére
Van, de a szivargyújtó foglalt és nem viselnék el még egy oda haladó vezetéket. Azt az ottlévőt is szeretném eltüntetni. Mint már írtam, a középkonzolon lévő USB aljzathoz csatlakoztathatnám, de az sem esztétikus, nem komfortos.
Pont ezek miatt halogattam a kamera beszerzését, számomra baromi nyűgös. Ha nem lennék annyira zsugori, mint amennyire az vagyok, bevinném a Porsche Pesthez az ismerős villanyászhoz. -
BBéci
legenda
válasz
sambenez #24304 üzenetére
Foglalt a szivargyújtó, viszont van USB aljzat a középkonzolon. A vezeték oda eljuttatása ugyanúgy csúnya lenne, csak kipróbálás idejére tudom elviselni.
Azt találtam ki, hogy hardwire kittel kötöm be, de nem adok neki állandó áramot. Csak akkor működjön a kamera, amikor beteszem a helyére az indítókulcsot. Erről mi a véleményetek? -
BBéci
legenda
Elolvastam és egyáltalán nem szerepel a szövegben az, hogy a dashcam-ek használata szabályszerű és engedélyezett.
Pont azt tiltják, amiért felszereljük és használjuk ezeket az eszközöket: "Verboten ist jegliche Form systematischer Überwachung. Also ist das Aufzeichnen jeglichen Geschehens vor der Linse - ohne einen anderen vorrangigen Zweck - als Überwachungstätigkeit einzustufen. Diese Tätigkeit ist der staatlichen Verwaltung vorbehalten."
Nekem semmi kedvem nem lenne leállni vitatkozni a hatóság embereivel, akik egy ideje előszeretettel pécézik ki és vegzálják a magyar autósokat. -
BBéci
legenda
Az egy valóban jónak tűnő szerkezet, de ne hagyd ki a kalkulációból az SD kártyát és a hardwire kitet. Azokkal együtt máris 40000 forintnál fogsz tartani és akkor még csak egy rakás alkotóelem van a kezedben, a szakszerű beszerelés szintén pénzbe kerül. Hacsak nem te fogod ezt elvállalni.
-
BBéci
legenda
válasz
sambenez #24240 üzenetére
Első bekapcsolás után a nyelv kiválasztást jelenítette meg. Kíváncsiságból végig görgettem a lehetőségeket és a meglévő angol helyett az oroszt okéztam le. A pont az angol mellett volt kék közepű, de a Ruszki írás volt kék, így arra váltott. Azóta a kártyát követeli - oroszul, semmire nem reagál.
Ma kellene érkeznie a Muzikertől a kártyának, de a csomagkövetés szerint még nincs kiszállítás alatt. -
BBéci
legenda
Éreztem, hogy lesznek gondok.
Menü nyelvének kiválasztásakor véletlenül rányomtam az oroszra, nem találom a változtatás lehetőségét. Netán azért, mert még nincs benne kártya? Ugyanis oroszul azt követeli, hogy helyezzek bele egyet. -
-
BBéci
legenda
Te is beleestél abba a hibába, mint nagyon sokan mások. Azt hiszed, hogy a képpontszám növelése valami csodaszer. Pont ma délután néztem egy magyar tesztet, amiben az ember elmagyarázta, hogy az UHD érzékelő lapka pixelei a kis méretük miatt kevesebb fényt fogadnak be, ezáltal leginkább rosszabb minőségűek az éjszakai felvételek, mint a Full HD-é. De ezt mindenki tudja, aki egy picit jártas a fotózásban. 20 éve foglalkozom ilyesmik tesztelésével, csak az autós kamerák jelentenek számomra új területet.
-
BBéci
legenda
Újabb kérdés, biztosan volt róla szó, ezért bocs!
Szabad-e részben vagy egészben a rücskös/pöttyös felületre ragasztani a fóliát? -
BBéci
legenda
válasz
sambenez #24200 üzenetére
Néztem YouTube videót, az ember a biztosítéktáblához csatlakoztatta, ebből arra következtettem, hogy 12 V kell a kamerának.
Béni!
Nem baj, ha csak akkor kap áramot, amikor a sluszkulcs a helyén van. Tudom, hogy bukom a parkolás idején történő események felvételét. Valamit valamiért. -
BBéci
legenda
Azon gondolkodom, kell-e nekem hardwire kit? Egyszerűbb lenne a belső világítástól adni a kamerának áramot, akkor nem kellene méternyi vezetéket kárpit mögé gyömöszölni.
-
BBéci
legenda
Ha már szóba került az applikáció, pár perce telepítettem, miért kér email címet és jelszót? Illetve azt honnan vegyem? Most kreáljak egyet?
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Amelyik rendszám nem látszik 1080-on, az annyira távoli, hogy érdekteken. Megnéztem pár tucat felvétel részletet és erre jutottam. Ha az lenne a helyzet, amit állítasz, akkor a 4K-nál alacsonyabb felbontású kamerák nem látnák el a feladatukat, tehát nem lenne szabad árulni és megveni azokat. Minél kisebb egy pixel, annál kevesebb fényt képes befogadni és feldolgozni. Ráadásul a megjelenítők döntő többsége, amin a felvételeket visszanézik, legfeljebb Full HD.
-
BBéci
legenda
válasz
Beni2360 #24180 üzenetére
Olyan kamera piaci megjelenésére vártam, ami teljesíti az elvárásaimat. Ebbe a műszaki tulajdonságok mellett az ár is beletartozik. Tetszett az A800 is, de nagy és drága a totál felesleges, mókusvakító 4K miatt. Tud olyat a telefonom, de eszembe sem jut használni, minden igényt kielégít a 1080/60 fps.
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
Köszi! A kamera elfogyott az emagnál, megrendeltem és kifizettem a 220voltnál. Ezerrel drágább a kamera, de annyival olcsóbb a hardwire.
Samsung kártyát emagtól rendeltem, szintén kifizettem.#24154Bogyó bá'
Basszus, a Muzikerről elfeledkeztem, pedig tudtam, hogy ott jó áron van SD kártya.A felhasználó kérésére módosítva.
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
BBéci
legenda
Most vettem észre, hogy a hardwire forgalmazója az Infolex és 1790 Ft szállítási költséget számolnak fel. Ezt durvának tartom, nem vagyok hajlandó kifizetni.
Honnan érdemes rendelni? -
BBéci
legenda
Legutóbb három éve és hat napja jártam itt, azóta jegeltem a kamera vásárlást. Pár napja elém került az A500S Pro Plus, ami jónak tűnik és itt is elismertnek számít. Xiaomi Minidrive UP2 hardwire kitet választottam hozzá, már csak azt kell eldöntenem, miféle SD kártyát tegyek bele? Mindenképpen Samsung Pro Endurance az ajánlott?
-
BBéci
legenda
Az alapelvekben ennyi olvasható erről:
"Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban: A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topikcsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
Viszont számtalan törlés utáni moderátori és topikgazdai hozzászólásban olvastam, hogy ami fent van a Hardveraprón, az beletehető az aláírásba. -
BBéci
legenda
Megkérdeztem, angol nyelvű a Mi menüje, hardwire kit nem kapható hozzá.
-
BBéci
legenda
válasz
ITI-san #13249 üzenetére
Amikor bent voltam a boltban, egyúttal megkérdezhettem volna a menü nyelvét, de annyira egyértelműnek gondoltam és gondolom, hogy eszembe sem jutott. Viszont a hardwire motyóra mindenképpen rá kell kérdezni, nem szeretném azt külön, máshonnan megrendelni, ha nem muszáj.
-
BBéci
legenda
válasz
DIEGO15 #13245 üzenetére
Bonyolultabb feladatokkal is megbirkóztam már, de akkor sem akarom a telefonomat belekombinálni a menetrögzítő kamera témakörbe. Fényképezőgépet sem telefonnal állítgatom, hanem a hátlapján lévő kijelzőn. Az a dolga, azért van.
Semmilyen audiovizuális, szórakoztató elektronikai eszközhöz nem használok vezérlésre mobiltelefont (pedig lehetne), csakis a mellékelt távirányítókat. Lehet engem ezért hülyének nevezni, de akkor is így marad. A telefont leteszem, amikor hazaérkezem, csak akkor veszem kézbe, ha csörög, vagy én akarok hívást kezdeményezni. Végtelenül irritál, amikor valakinek hozzá van nőve a kezéhez a telefonja.
Szerencsére a legtöbb menetrögzítő kamerán van kijelző! -
BBéci
legenda
válasz
soldi3r #13242 üzenetére
Régi vágású ember vagyok, a telefonomat elsősorban hangalapú beszélgetésre használom. Ezen kívül néha megnézek valami éppen halaszthatatlanul fontosat az interneten. Szóba nem jöhet, hogy a menetrögzítő kamerát azzal buzeráljam.
(#13241) ITI-san
Nem tudom csatolni, mert múlt szerdán, a Lurdy Xiaomi mintaboltjában fogtam a kezembe, a dobozára és az árcédulájára ez a két betű volt ráírva: Mi. Nem Mijia, hanem Mi. Érted?[ Szerkesztve ]
-
-
BBéci
legenda
válasz
MaCS_70 #12795 üzenetére
Ha szigorúan a fizikai meghatározásokat vesszük figyelembe, akkor igen.
Viszont én tapasztalatokra vagyok kíváncsi, olyanokéra, akik legalább egy évig használtak kombira vagy ötajtósra szerelt hátsó kamerát. Napi 6-8 lecsukással számolva. A gyáriak nyilván bírják, pedig azok a rendszám fölé, vagy az emblémába (Mercedes, Skoda, VW, stb.) vannak építve. -
BBéci
legenda
Erről jutott eszembe, mennyire bírják a hátsó kamerák a csomagtérajtó csapkodását? értem ezt a szerkezetükre és a rögzítésükre.
-
BBéci
legenda
Nem vagyok kamera szakértő, innen, a topikból szedegetem össze az információkat. Tudtommal a szivargyújtós táp mindegyik autós kamerának tartozéka, persze lehetnek kivételek. Szerintem azzal csak kipróbálni érdemes, állandó használathoz hardwire táplálás az erősen ajánlott.
-
BBéci
legenda
válasz
#43960832 #12375 üzenetére
Nem kell messzire menni, ott a Prestigio RoadRunner 535W 140 fokkal, és az 585, aminek 160 fok a látószöge. Vajon miért?
Utóbbinak ára több mint duplája, a vicc kategóriába tartozó 325-énél. Vajon miért?A szélvédő domború, ezért a közepére helyezett kamera még 170 fokos látószöggel sem veszi fel az A oszlopokat. Esetleg azoknak az alsó negyedét, de az nem hátrány.
Az a szomorú, hogy úgy próbálod védeni hibás választásodat, hogy közben másokat hülyének nézel.
-
BBéci
legenda
válasz
DonJoee #12005 üzenetére
Totál feleslegesen koptattad a billentyűket! Hacsak nem az a célod, hogy a védenceddel együtt téged is mindenki megutáljon. Jó úton haladsz arrafelé.
A fára tévedt madár egy oktalan állat. Ellenben egy magát értelmesnek tartó ember kérdezés előtt tájékozódik, elolvas 2-300 hozzászólást és ha mégis butaságokat ír, akkor a jogos kritikát csendben, meghunyászkodva fogadja, nem támad neki mindenkinek. Mindezeken hab az aláírása, amit ha moderátor lennék, kapásból töröltetném. -
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz
koanla #11897 üzenetére
Ebben szó sincs arról, hogy felfestett sávon belül, annak jobbszélére húzódva kell haladni. Bele lehet magyarázni, de nincs szó szerint leírva, ezért nem számonkérhető.
34 éve vezetek, lassan 1,3 millió kilométernél tartok, soha nem láttam, hogy valaki úgy közlekedett volna. Ésszerűtlennek tartom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony 7.1 hangfalszett és Yamaha erősítő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest