- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
-
LOGOUT
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Jakob.rabbi #27040 üzenetére
Miféle dehonesztáló és sértő? Valami másik topikot olvastál, nem ezt!
-
BBéci
legenda
Te is szóvá tetted, hogy nagyon drága volt. Pedig tudtad, hogy kifizette. Neked szabad, engem meg kóstolgatsz ugyanazért?
Az a lényeg, hogy ameddig vannak balekok és irreális összegeket fizetnek ki 20 perces munkáért, addig semmi nem gátolja a lehúzásokat. Sőt, még durvábbak lesznek! Ha kiröhögte volna a jóembert, amikor benyögte a 82000-et, aztán a következő betérő páciensek is, akkor meggondolná a "szaki", éhen hal vagy tisztességesen árazza a szolgáltatását.
Jó példa az argentínai eset a tojás árával. -
BBéci
legenda
válasz
vihartigris #26998 üzenetére
Azt nem tudom. Budapesten a IX. kerületben fogadja a pácienseket.
-
-
BBéci
legenda
válasz
Buckey #26959 üzenetére
Néhány napot biztosan, de nem vagyok meggyőződve ennek az értelméről. Ha oldalról éri behatás az autót, abból semmit nem látnak a kamerák. Valamint kérdéses, hogy alvásból mennyi idő alatt ébred a kamera? Ha 10 mp-nél hosszabb, akkor annyit ér, mint halottnak a csók. Ezt próbáld ki!
-
BBéci
legenda
válasz
boogie84 #26916 üzenetére
"Tehat meg nem tart ott a kamera h olyan kepet keszitsen amin jol lathato es eles a rendszam?"
Nappali felvételeken látszanak, éjszakain az éppen aktuális megvilágítástól függ.
Ismétlem, nem feltétlenül szükséges a rendszámok olvashatósága, pont ezt írták néhány hozzászólással ezelőtt.
"Ezen en is gondolkoztam mar, hogy lehet tul van tolva ez a rendszam leolvasas kerdeskor.
Igazabol csak akkor szamit, ha valaki elhajtana felelosseg vallalas nelkul.
Neztem sok dashcames balesetes videot is, viszonylag ritkan volt olyan, hogy lelecelt a bunos fel, a kiszallok es emberkedek hozzaallas jellemzobb,"
Tapasztalatom szerint pontosan ez a helyzet.
Pár hónapja az elsőbbségadás kötelező tábla ellenére kihajtott elém egy autó. Mindketten hatalmasat fékeztünk, közben az "ellenfél" és az utasa vadul mutogatni kezdtek. Rámutattam a kamerámra, erre lemerevedtek és mint a csiga, visszahúzódtak a házukba.
Szerinted, ha ütközünk, lett volna jelentősége a rendszámnak? -
BBéci
legenda
válasz
FireFox1996 #26559 üzenetére
Sokszor leírtuk, a topik összefoglalóban is benne van, hogy kamerákhoz tervezett és gyártott kártya használata erősen akánlott. Amit te beletettél, az nem olyan.
-
BBéci
legenda
válasz
Essejó #26535 üzenetére
Szilikon a műmellekben van, kocsonyás anyag. Hogy a bánatban lenne olyan a macskaalomban? Melyik macska kaparna benne, vagy bele pisilő/kakiló mélyedést?
Köztudat? 15 éve van macskám, anyáméknak 22 éve, soha, senkitől nem hallottam/olvastam, hogy szilikonosnak nevezte volna az almot. -
BBéci
legenda
válasz
Chrys_ #26505 üzenetére
Nem kellett bontani! A mellékelt műanyag eszközzel benyomkodtam a vezetéket a tetőkárpit alá, az A oszlop burkolatának felső széle alá, onnan az ajtószigetelés alá, majd be a biztosítékokhoz. Ez 3 percig tartott. Egy YouTube videóról lestem le, valamint Porsche M5-ben karosszériás haverommal konzultáltam előtte.
Meséld el, mit nevezel baromságnak? -
BBéci
legenda
Hyundai ix35.
Fogalmam sincs, mint bontott, azt tudom, hogy mire odamentem szoftveresen beüzelemelni, addigra a mindkét kamera a helyén volt.
A sajátom beszerelése sem vett igénybe fél óránál többet, bár az csak szingli, nincs hátulsó.#26497csiki52
Napi 5-7 órát dolgozik a saját géplakatos műhelyében. Többek között hengerfejeket újítanak fel, törött, repedt motorblokkot, munkagép alkatrészeket hegesztenek.Mi akkor alszunk nyugodtan, ha saját magunk végezzük el azokat a munkákat, amikre képesek vagyunk, Az a tuti.
#26499Chrys_
Mi a túrót kell megbontani? Szerintem fogalmad sincs róla, különben nem firkálnál ilyen böszmeségeket. -
BBéci
legenda
válasz
public NMY #26485 üzenetére
Fél óra alatt simán beszereli bárki, aki nem teljesen analfabéta.
-
BBéci
legenda
"Amerikában a Viofo hasít"
Mondod te. Hol van a hiteles bizonyíték: És ha lenne, az sem mond semmit a minőségéről. Magyarországon sok évig a Suzuki Swift "hasított". Az volt a legjobb autó? Ugyan már!Igen, számtalan videót láttam és nem győztek meg arról, hogy Viofo-t kell vennem.
Cseppet sem érdekel a lekapcsolási feszültség, mert menetrögzítő kamerának használom.
-
BBéci
legenda
válasz
sambenez #26441 üzenetére
A műszaki adatai és a felhasználói tapasztalatok olvasása után azt szűrtem le, hogy nem kóser. Nem kell ahhoz képesnek lenni tojást tojni, hogy az ember meg tudja állapítani: záp.
#26443at11
Egyrészt nem a legjobb a Viofo, ezt álmodtad, másrészt - ahogy már írtam - böszme, nem tudnám elviselni a látóteremben, valamint drága. Az A500S kívülről szinte észrevehetetlen, ez hatalmas előny.
Már akkor is igyekeztem árnyékban parkolni, vagy legalább napnak háttal (az autónak azon a felén sötétebbek az üvegek) parkolni, amikor még nem volt kamerám. Ha nem sikerül, egy mp alatt leveszem a tartójáról a kamerát és beteszem az ülés alá. -
BBéci
legenda
válasz
Ciccuka #26435 üzenetére
Nem véletlenül kerültem messziről az A800-at, számomra egyértelmű volt, hogy nem kóser.
Az A500S LED-je jó helyen van, nem kellett regisztrálni az applikáció használatához (lehet, hogy elfelejtettem). 25000 forint fényévekre van a méregdrágától.Az akku dolgában nem voltam biztos, köszi a helyesbítést! Bár a linken és a képen nem z A500S Pro Plus + van.
-
BBéci
legenda
10 hónapja használom a 70 mai-t, remekül teszi a dolgát, semmiféle támogatásnak, szoftverfejlesztésnek nem érzem szükségét. Így jó, ahogy van. Két évet vártam a vásárlással, a korábbiakkal szemben mindig volt valami kifogásom. Ez kiforrott, remek darab.
Pont azt ítélem, el, amikor kiadnak valami terméket, aztán toldozgatják, foltozgatják, hátha egyszer normális készülék lesz belőle. Nem vagyok hajlandó a béta-teszter szerepre. -
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
Gyártanak kifejezetten kamerákba tervezett kártyákat is. Mi a bánatért nem egyértelmű, hogy olyat kell venni és használni?
-
BBéci
legenda
Ilyesmiről szó sem volt, csupán a képminőséget emlegettük. A viszonyítás kedvéért, mert telefonnal készített képeket és videókat mindenki látott, daschcam-eseket sokkal kevesebben.
Valamint azt is írtam, hogy semmi szükség 4K-ra. Olyan felesleges, mint férfiakon a mellbimbó.
Rajtad kívül senkinek nem jutott eszébe, hogy telefont használjon menetrögzítő kameraként. -
BBéci
legenda
válasz
herdsman12 #26248 üzenetére
Amit linkeltél, abban annyi volt a kérdés, hogy létezik-e? Erre igen volt a válasz.
A következő kérdés: tudnánk-e mondani néhány terméket? Erre is igen volt a korrekt válasz, mivel tudnánk mondani, ha valaki megkérdezne minket. De ez nem történt meg.
Hogyan kell rendesen kérdezni? Elárulom, bár szerintem pontosan tudod.
Melyek az ilyen termékek?Aki nem képes a mondatait nagybetűvel kezdeni, az tőlem kérdezhet bármit, konkrét, érdemi választ biztosan nem fog kapni.
-
BBéci
legenda
válasz
Dr_Senkihazi #26110 üzenetére
Sokkal többen írják, mondják helytelenül, mint ahányan helyesen.
Lásd az aláírásomat, felsoroltam néhány rettenetet. -
BBéci
legenda
válasz
Dr_Senkihazi #26086 üzenetére
Gallyra?
Hogyan került oda?
[link] -
BBéci
legenda
válasz
dethroner #26079 üzenetére
Szivargyújtóról és USB-ről táplálva úgy működött, ahogy beállítottam, megvolt a plusz 5 perc. Feltehetően van rá igény különben nem lenne benne a menüjében.
Azért választottam ezt, mert sokszor indítom újra az autót, vagy csak ráadom a gyújtást 5 percen belül, például amikor esőben egyet akarok töröltetni a lapátokkal, vagy le/fel akarom mozgatni valamelyik ablakot. -
BBéci
legenda
A500S fél évig az autó USB aljzatáról kapott áramot, motor leállítása után, a beállításnak megfelelően, 5 percig készítette a felvételeket. Amióta hardwire kitről üzemel, a motor leállításakor kikapcsol. Ez normális?
-
BBéci
legenda
válasz
WhiteWalker #26025 üzenetére
Állítólag egész jól bírja a napsütést, de azért igyekszem napnak háttal vagy árnyékba parkolni.
-
BBéci
legenda
válasz
Peter.Kalasz #25917 üzenetére
Lehet másképp nézni?
-
BBéci
legenda
válasz
Peter.Kalasz #25909 üzenetére
Az érzékelő lapka 4:3 arányú, tehát igen.
-
BBéci
legenda
válasz
Peter.Kalasz #25907 üzenetére
Ha tudnám fejből, akkor már az előbb leïrtam volna. Úgy rémlik, a legmagasabbat választottam.
-
BBéci
legenda
válasz
Peter.Kalasz #25905 üzenetére
Sokunknak van, nekem is. Kipróbáltam mindegyiket, amelyik a legjobbnak tűnt, azt állítottam be véglegesnek.
-
BBéci
legenda
válasz
Peathee #25820 üzenetére
Arra a célra, amire gyártották és vásároljuk a kamerákat, nem szükséges a 4K felbontás. Gyakran gyengébb képminőséget adnak, mint a FHD-k. Felragasztjuk, aztán szerencsés esetben elfeledkezünk róla. Ha valamit bizonyítani kell ,arra megfelelnek az egyperces videók, nincs szükség vágásra, szerkesztésre. Sőt, azzal csökkenhet a hitelessége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest