Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
vihartigris #26998 üzenetére
Azt nem tudom. Budapesten a IX. kerületben fogadja a pácienseket.
-
-
BBéci
legenda
válasz
Buckey #26959 üzenetére
Néhány napot biztosan, de nem vagyok meggyőződve ennek az értelméről. Ha oldalról éri behatás az autót, abból semmit nem látnak a kamerák. Valamint kérdéses, hogy alvásból mennyi idő alatt ébred a kamera? Ha 10 mp-nél hosszabb, akkor annyit ér, mint halottnak a csók. Ezt próbáld ki!
-
BBéci
legenda
válasz
boogie84 #26916 üzenetére
"Tehat meg nem tart ott a kamera h olyan kepet keszitsen amin jol lathato es eles a rendszam?"
Nappali felvételeken látszanak, éjszakain az éppen aktuális megvilágítástól függ.
Ismétlem, nem feltétlenül szükséges a rendszámok olvashatósága, pont ezt írták néhány hozzászólással ezelőtt.
"Ezen en is gondolkoztam mar, hogy lehet tul van tolva ez a rendszam leolvasas kerdeskor.
Igazabol csak akkor szamit, ha valaki elhajtana felelosseg vallalas nelkul.
Neztem sok dashcames balesetes videot is, viszonylag ritkan volt olyan, hogy lelecelt a bunos fel, a kiszallok es emberkedek hozzaallas jellemzobb,"
Tapasztalatom szerint pontosan ez a helyzet.
Pár hónapja az elsőbbségadás kötelező tábla ellenére kihajtott elém egy autó. Mindketten hatalmasat fékeztünk, közben az "ellenfél" és az utasa vadul mutogatni kezdtek. Rámutattam a kamerámra, erre lemerevedtek és mint a csiga, visszahúzódtak a házukba.
Szerinted, ha ütközünk, lett volna jelentősége a rendszámnak? -
BBéci
legenda
válasz
FireFox1996 #26559 üzenetére
Sokszor leírtuk, a topik összefoglalóban is benne van, hogy kamerákhoz tervezett és gyártott kártya használata erősen akánlott. Amit te beletettél, az nem olyan.
-
BBéci
legenda
válasz
Essejó #26535 üzenetére
Szilikon a műmellekben van, kocsonyás anyag. Hogy a bánatban lenne olyan a macskaalomban? Melyik macska kaparna benne, vagy bele pisilő/kakiló mélyedést?
Köztudat? 15 éve van macskám, anyáméknak 22 éve, soha, senkitől nem hallottam/olvastam, hogy szilikonosnak nevezte volna az almot.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz
Chrys_ #26505 üzenetére
Nem kellett bontani! A mellékelt műanyag eszközzel benyomkodtam a vezetéket a tetőkárpit alá, az A oszlop burkolatának felső széle alá, onnan az ajtószigetelés alá, majd be a biztosítékokhoz. Ez 3 percig tartott. Egy YouTube videóról lestem le, valamint Porsche M5-ben karosszériás haverommal konzultáltam előtte.
Meséld el, mit nevezel baromságnak?[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Hyundai ix35.
Fogalmam sincs, mint bontott, azt tudom, hogy mire odamentem szoftveresen beüzelemelni, addigra a mindkét kamera a helyén volt.
A sajátom beszerelése sem vett igénybe fél óránál többet, bár az csak szingli, nincs hátulsó.#26497csiki52
Napi 5-7 órát dolgozik a saját géplakatos műhelyében. Többek között hengerfejeket újítanak fel, törött, repedt motorblokkot, munkagép alkatrészeket hegesztenek.Mi akkor alszunk nyugodtan, ha saját magunk végezzük el azokat a munkákat, amikre képesek vagyunk, Az a tuti.
#26499Chrys_
Mi a túrót kell megbontani? Szerintem fogalmad sincs róla, különben nem firkálnál ilyen böszmeségeket. -
BBéci
legenda
válasz
public NMY #26485 üzenetére
Fél óra alatt simán beszereli bárki, aki nem teljesen analfabéta.
-
BBéci
legenda
"Amerikában a Viofo hasít"
Mondod te. Hol van a hiteles bizonyíték: És ha lenne, az sem mond semmit a minőségéről. Magyarországon sok évig a Suzuki Swift "hasított". Az volt a legjobb autó? Ugyan már!Igen, számtalan videót láttam és nem győztek meg arról, hogy Viofo-t kell vennem.
Cseppet sem érdekel a lekapcsolási feszültség, mert menetrögzítő kamerának használom.
-
BBéci
legenda
válasz
sambenez #26441 üzenetére
A műszaki adatai és a felhasználói tapasztalatok olvasása után azt szűrtem le, hogy nem kóser. Nem kell ahhoz képesnek lenni tojást tojni, hogy az ember meg tudja állapítani: záp.
#26443at11
Egyrészt nem a legjobb a Viofo, ezt álmodtad, másrészt - ahogy már írtam - böszme, nem tudnám elviselni a látóteremben, valamint drága. Az A500S kívülről szinte észrevehetetlen, ez hatalmas előny.
Már akkor is igyekeztem árnyékban parkolni, vagy legalább napnak háttal (az autónak azon a felén sötétebbek az üvegek) parkolni, amikor még nem volt kamerám. Ha nem sikerül, egy mp alatt leveszem a tartójáról a kamerát és beteszem az ülés alá.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz
Ciccuka #26435 üzenetére
Nem véletlenül kerültem messziről az A800-at, számomra egyértelmű volt, hogy nem kóser.
Az A500S LED-je jó helyen van, nem kellett regisztrálni az applikáció használatához (lehet, hogy elfelejtettem). 25000 forint fényévekre van a méregdrágától.Az akku dolgában nem voltam biztos, köszi a helyesbítést! Bár a linken és a képen nem z A500S Pro Plus + van.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
10 hónapja használom a 70 mai-t, remekül teszi a dolgát, semmiféle támogatásnak, szoftverfejlesztésnek nem érzem szükségét. Így jó, ahogy van. Két évet vártam a vásárlással, a korábbiakkal szemben mindig volt valami kifogásom. Ez kiforrott, remek darab.
Pont azt ítélem, el, amikor kiadnak valami terméket, aztán toldozgatják, foltozgatják, hátha egyszer normális készülék lesz belőle. Nem vagyok hajlandó a béta-teszter szerepre. -
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
Gyártanak kifejezetten kamerákba tervezett kártyákat is. Mi a bánatért nem egyértelmű, hogy olyat kell venni és használni?
-
BBéci
legenda
Ilyesmiről szó sem volt, csupán a képminőséget emlegettük. A viszonyítás kedvéért, mert telefonnal készített képeket és videókat mindenki látott, daschcam-eseket sokkal kevesebben.
Valamint azt is írtam, hogy semmi szükség 4K-ra. Olyan felesleges, mint férfiakon a mellbimbó.
Rajtad kívül senkinek nem jutott eszébe, hogy telefont használjon menetrögzítő kameraként.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz
herdsman12 #26248 üzenetére
Amit linkeltél, abban annyi volt a kérdés, hogy létezik-e? Erre igen volt a válasz.
A következő kérdés: tudnánk-e mondani néhány terméket? Erre is igen volt a korrekt válasz, mivel tudnánk mondani, ha valaki megkérdezne minket. De ez nem történt meg.
Hogyan kell rendesen kérdezni? Elárulom, bár szerintem pontosan tudod.
Melyek az ilyen termékek?Aki nem képes a mondatait nagybetűvel kezdeni, az tőlem kérdezhet bármit, konkrét, érdemi választ biztosan nem fog kapni.
-
BBéci
legenda
válasz
Dr_Senkihazi #26110 üzenetére
Sokkal többen írják, mondják helytelenül, mint ahányan helyesen.
Lásd az aláírásomat, felsoroltam néhány rettenetet. -
BBéci
legenda
válasz
Dr_Senkihazi #26086 üzenetére
Gallyra?
Hogyan került oda?
[link] -
BBéci
legenda
válasz
dethroner #26079 üzenetére
Szivargyújtóról és USB-ről táplálva úgy működött, ahogy beállítottam, megvolt a plusz 5 perc. Feltehetően van rá igény különben nem lenne benne a menüjében.
Azért választottam ezt, mert sokszor indítom újra az autót, vagy csak ráadom a gyújtást 5 percen belül, például amikor esőben egyet akarok töröltetni a lapátokkal, vagy le/fel akarom mozgatni valamelyik ablakot. -
BBéci
legenda
A500S fél évig az autó USB aljzatáról kapott áramot, motor leállítása után, a beállításnak megfelelően, 5 percig készítette a felvételeket. Amióta hardwire kitről üzemel, a motor leállításakor kikapcsol. Ez normális?
-
BBéci
legenda
válasz
WhiteWalker #26025 üzenetére
Állítólag egész jól bírja a napsütést, de azért igyekszem napnak háttal vagy árnyékba parkolni.
-
BBéci
legenda
válasz
Peter.Kalasz #25917 üzenetére
Lehet másképp nézni?
-
BBéci
legenda
válasz
Peter.Kalasz #25909 üzenetére
Az érzékelő lapka 4:3 arányú, tehát igen.
-
BBéci
legenda
válasz
Peter.Kalasz #25907 üzenetére
Ha tudnám fejből, akkor már az előbb leïrtam volna. Úgy rémlik, a legmagasabbat választottam.
-
BBéci
legenda
válasz
Peter.Kalasz #25905 üzenetére
Sokunknak van, nekem is. Kipróbáltam mindegyiket, amelyik a legjobbnak tűnt, azt állítottam be véglegesnek.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz
Peathee #25820 üzenetére
Arra a célra, amire gyártották és vásároljuk a kamerákat, nem szükséges a 4K felbontás. Gyakran gyengébb képminőséget adnak, mint a FHD-k. Felragasztjuk, aztán szerencsés esetben elfeledkezünk róla. Ha valamit bizonyítani kell ,arra megfelelnek az egyperces videók, nincs szükség vágásra, szerkesztésre. Sőt, azzal csökkenhet a hitelessége.
-
BBéci
legenda
válasz
dethroner #25804 üzenetére
Nem volt értelmetlen, mert a kamerámat december elején vettem, azóta az autó USB csatlakozójából táplálva használom. Ha ugyanakkor megrendeltem volna Kínából a tökéletesen ugyanolyan bizgentyűt, aminek darabját itthon 1000 forintért vesztegetik, már több hónapja azzal lenne bekötve. Nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy valamit négyszeres áron vegyek meg, ami nem életbevágóan fontos.
Az sem elhanyagolható szempont, hogy az autóm biztosítéktábláján legalább 10 üres hely van, nincs szükség elosztóra, simán be lehet kötni úgy, ahogy a Xiaomi bolt honlapján lévő videóban látható. [link]
Valamint nem egy darab kellett a fórumtársnak, mivel négyet rendelt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony 7.1 hangfalszett és Yamaha erősítő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest