- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
H0r1
tag
Sziasztok!
Életem első automata gépét szereztem be a hétvégén. Rivelia EXAM440.55.B glamour napok alatt jó áron volt a media marktban. Kimbo szemest vettem hozza első körben. Az őrlő 4 es fokozaton van és espresso esetén amennyiben az intenzitast 3as fokozatra rakom akkor a gép erőlködik , a kávé csopog és kb 23 masodperc alatt jön le. A pogácsa viszont szép. Ha az intenzitás 2es fokozaton van akkor pedig vekonyan de folyamatosan folyik és kb 18 masodperc (M es méret kb 40ml)nespresso után ez olyan erős hogy a homlokom is lüktet így a nap későbbi részében inkább alacsonyabb intenzitast választanék.
A fenti tünet alapján, az orlest durvábbra kellene állítani amikor hármas intenzitas van vagy ez így üzemszerű hogy csöpög? Tényleg, abszolút nem folyamatosmagasabb intenzitason mi történne, totálisan eldugulna? Alig néhány gramm eltérés van őrleményben pedig az intenzitások között
koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- LEGO klub
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest