- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Neoteric
üzenetére
Aki egy gombnyomásra akar kávét, annak ez nem jó. Aki meg nem, annak meg a külön örlő, időmérős mérleg, kávéfőző, v60, kézi örlő, aeropress jobb vétel és még olcsóbb is. Szerintem ez a kategória csak arra van, hogy ráébredj, hogy mégsem ez kell, majd még egy gépet megvegyél.
-
konzumpro
kezdő
válasz
Neoteric
üzenetére
Nálam dobozban várja az új gazdáját a karos (Barista Pro) mióta a DeLonghi megvan. 40ml-es duplákat főzök és elégedett vagyok. Az őrlő az abszolút minimumtól három kattanásra van nyitva, friss, két hetes pörköléssel jól működik. De döglött, előre őrölt kávéból is kihozza a maximumot.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Neoteric
üzenetére
Akkor szerintem is autómata gép lenne a legjobb választás. Ha hasonlóan jó áron van, akkor a pár hsz-szel korábban említett Rivelia. Vagy Magnifica Plus vagy Dinamica Plus.
Inkább kávé vásárlásnál kell a következő dolgokra ügyelni:
- frissen legyen pörkölve, legjobb esetben felbontás előtt 1-2 héttel
- akkora kiszerelésben, ami 2 hét alatt elfogy (tehát 1-2 embernek 250g-os)
- maximum 2-3 hónapra előre vásárolni (ha van szállítási költség, vagy minimum rendelés, amitől ingyen szállítás. de ha helyben van vásárolva, akkor mindig frissen, hogy pörkölés után 1-2 héttel legyen bontva)Így nálam a kapszulás kávé árának kb 60%-ára jön ki adagonként, jóval jobb minőséggel. Light és medium pörkölés mellé a legmagasabb hőfokot láttam ajánlottnak. Egy 10-20 kávét érdemes lefőzni miután változtatz az őrlés finomságán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Új Garmin Approach S50 arany cream (felbontott) 2 év garancia
- Mazzer Mestre/Super Jolly K30 késekkel!
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest