Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
markussandor
üzenetére
A szerelős videók alapján kíváncsi lettem én is a Krups technikájára, noha nekem a Saeco is bevált, de nem bírtam ki, vettem olcsón egy hibás darabot, szerelni / tesztelni.
Darabokra szedtem, átmostam stb. A hidraulikát mondjuk nem szedtem szét, működik rendesen. Vízköves volt az elosztószelep, meg a bojlert is savaztam, illetve előbb zsíroldóztam, mivel itt a bojlerbe folyik vissza a víz a pogácsából, miközben szárazra süti a végén.
https://www.youtube.com/watch?v=b93bJvBAols
Eleinte ódzkodtam tőle, mert itt nincs kivehető főzőegység, ami könnyen lemosható, karbantartható önmagában is. Ezt legfeljebb kompenzálom azzal, hogy időnként szétkapom takarítani.
Viszont kétségtelenül érdekes a hidraulikus prés, ami nagy erővel nyomja össze a pogácsát, illetve közvetlen a bojler tetejébe töltött őrlemény, ami már őrlés közben elkezd átmelegedni, így jó hőstabilitást feltételez.
Amit nem szabad, hogy szerelés közben jobb oldalára fordítani a készüléket, mert a bojler maradék vize az őrlemény kis csúszdáján pont visszafolyik a daráló felé, így a kijáratban lévő őrlemény rögtön megszívja magát és elzárja az utat. Ilyenkor rögtön szét kell szedni és kitakarítani az őrlőt.
De nem szívesen válnék meg a Saeco technikájától sem, legfeljebb így a két gépet lehet használni kétféle babbal is, vagy nem tudom, mi lesz még ebből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest