- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kveed1
friss újonc
Szia, én ajánlom neked a Kávégép Shop és Szervizt, már vásároltam tőlük, nagyon megbízhatóak, gyorsak, segítőkészek voltak. Szombathelyen és Győrben is van egy üzletük, ha neked esetleg az közel van, vagy útba esik. Van weboldaluk is azt ide linkelem neked :
https://www.kavegepshop.hu/ -
Dr. Szilikát
őstag
A kifolyó / diszpenzer kétfelé ágazik általában, de a befogadható őrlemény mennyisége egy szabványos eszpresszó adagnak felel meg, ami 7 g lenne "hivatalosan" és ehhez tartozna 25 ml víz. Nyilván az egyéni ízlés ezt módosíthatja.
Példa kedvéért a Saeco-Philips főzőegységet próbálgattam mérlegre téve és így adagoltam bele őrölt kávét. 10 grammnál már majdnem lefulladt, még épp betekerte. 9 g belefér.
Automatikus használatnál a kávéerősséget állítod és attól függően darál be magának többet vagy kevesebbet.
Tehát ebből így nem lesz dupla adag, illetve több vízzel már hígul, kivilágosodik. Duplához ezekkel két ciklust kell lenyomni, akár automatikusan, vagy manuálisan. Utóbbi esetben beiktatható egy kis szünet, hogy a bojler visszafűtsön rendesen.
-
törölt tag
-
viktorhu
veterán
Az enyém pl. kétcsészés, de úgy ad két csésze kávét, hogy két ciklus megy le egymás után (kétszer őröl). Szóval igaziból nem is szoktam berakni egymás mellé a két csészét ilyenkor, hanem egymás után rakom oda. Csak azért írom, mert nem lesz feltétlenül plusz kényelmetlenség, ha a két csésze kávét egymás után tudod elkészíteni egy automatával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Google Pixel topik
- Érkezik az első Silent Hill remake is!
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest