Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
BB9360
üzenetére
Áztatási szünetet azért találták ki, hogy a túl gyors átfolyást kompenzálják valamennyire, vagyis javuljon az extrakció. Ilyen értelemben maga a szünet is hozzátesz a minőséghez, vagy másképp fogalmazva, másodperceket pótolhat a folyásban.
Végeredményben mindezek eredőjeként jön ki valamilyen hatás: első folyás (valamelyik gépnél ki is csurran láthatóan) + szünet + második szakasz.
-
Pá
addikt
válasz
BB9360
üzenetére
Ebben még az inyencek sem egyeznek meg, van aki eloaztatastol számolja, van aki csak az aktuális lefolyást.
En nem feszülnék rá, automata gépen nem azon fog múlni ha pár mp-cel eltér, bőven eleg ha nagyságrendileg jó vagy.
Nekem gyárilag 10-15 mp alatt lefolyt, ahhoz képest nagy előrelépés volt, hogy megduplaztam. De őszintén nem igazan érzek különbséget aközött ha 24 vagy éppen 28 mp.Amúgy sem lehet automatán pontosan belőni, mert mindig varial kicsit az őrlési mennyisegen, szóval sosem lesz pont ugyanannyi a lefolyás sem. Elég, ha nagyjából jó.
Hogy válaszoljak is a kerdesedre, én az eloaztatastol számolom, vagyis amikor hallom hogy elindul a pumpa (hiszen a kioldodás is megkezdődik ilyenkor). És addig számolom amíg elhalllgat a pumpa. Ekkor meg pár mpig folyik le egy kis kávé, de ez mar csak a bónusz.
De nekem elég, ha valahol 22-33mp között van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Trollok komolyan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Összement a Redmi Pad 2 és jól áll neki
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest