- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
markussandor #13858 üzenetére
Ilyen különbségről nem tudok, és mivel a hiba oka a piros nyíllal jelölt fekete tömítőgyűrű, ami nekem kéznél volt, többet nem is foglalkoztam vele. De mint említettem, rövid idő múlva megakadt benne egy kávészemcse, amitől megint engedett, azt megint kitisztítottam, azóta nincs gond.
Az oldalán lévő fehér vagy szürke tömítések tapasztalatom szerint valami speciális minőségű anyagok, ami lágy, ugyanakkor nagyon kopásálló, ellenáll a forró, zaccos lének is. Kiváló állapotban találtam mindhárom esetben (amely gépeket rendeltem Jófogásról, egyet csak alkatrésznek, kettőt felújítottam).
Szilikonzsírt szoktam bele tenni, vagy valamikor nem, mivel úgyis hamar eltávozik onnan, kimossa a hideg-meleg víz, ami itt felváltva közlekedik:
Noha többféle cikkszámon:
MS-0697943
MS-5002200
De ugyanaz, ha jól tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest