Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
hello
ma fater vett egy Sony CDX-GT212 típusú Auto Rádiót!
Egy olyan kérdésem van hogy nehéz bekötni vagy itthol is be tom én vagy vigyük auto villamoságishoz?Ahogy láttam csak pár csatit kell össze dugni mondjuk azt nem h a kocsin milyen van me nem sikerült ki imádnom azt a szar takarot!
(Egy pc-t gond nélkül össze rakok!)
-
dany27
őstag
Sziasztok!
Adott egy JVC-s fejegység amire egy pár hangszóró van rákötve. Az egyik azt produkálja, hogy vagy egyáltalán nem vagy csak nagyon halkan szól. De előfordul az is, hogy nagy ritkán rendesen is szól. Amikor először találkoztam vele akkor azt hittem hogy a fejegység van eltekergetve de minden jól van beállítva. Ti hol kezdenétek a hiba keresését?
Első körben én úgy gondoltam, hogy megnézem a kábelezést, esetleg multiméterrel megnézem hogy nem szakadt-e valamelyik. Nem tudom hogy milyen minőséggel lett beszerelve anno 1x éve bele a cucc, így lehet hogy a kábelezésnél lesz probléma. Esetleg lehet-e ettől függetlenül ez végfok hiba a fejegységben?
-
dany27
őstag
válasz Czimby #66933 üzenetére
Fejegység egy JVC, ezzel vették kb 3 éves korában az autót.
Volt egy családban switft (még a régi kasztnis 2002-es kiadás) abban sem volt gyárilag hangszóró így gondolom ebben is utólagos a beszerelés, csak a helye volt meg ahogy a mi swiftünkben is.
De majd okosabbak leszünk ha történt némi hibafeltárás. -
dany27
őstag
Multkor kértem tanácsokat néha nem szóló autóhangszóró debugolásával kapcsolatban.
Hétvégén szétkaptam az autót, nem kellett sokáig debugolnom, konkrétan levolt válva a gumi peremezés.
Látott már valaki ilyen márkájú hangszórót: [kép]?
Googleban még a gyártóra sincs találat.
Egy Suzuki Altoban volt benne egy JVC fejegység társaságában.Egy pár PIONEER TS-G1030F került a helyére.
Felmerült az igény arra, hogy cserélve legyen a jelenlegi fejegység, mivel se MP3 se USB támogatás nincs benne. Találam egy egész jó pakkot, melyben van egy Pioneer MVH-S300BT fejegység s hozzá egy pár TS-G1710F hangszóró. Mi a véleményetek róla? Edigitalban most 26k-ért meglehetne venni így egy pakkban:
[link]
Jelenleg csak elöl vannak benne hangszórók, ezeket gondoltam hátra a kalaptartóba.Előre is köszi a tanácsokat!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óvodások homokozója
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest