Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz olbeteam #4398 üzenetére
soudaband, illetve hugi0 ha jól tudom a tecsound-ra esküszik (pl. isotech.hu)
illetve én egy direkt hifis, dynamat extremere hajazó cuccal próbálkoztam, az kb. a dyanamat fele volt árban, és nagyon jó. az ajtókba raktam olyat, olcsóért szereztem egy fórumtárstól.[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz olbeteam #4404 üzenetére
nem, mindent szakemberre bízok: az ajtókba a karosszériás ragasztotta be, amikor vittem alváz- és üregvédelemre a kocsit ősszel, a szettet Szakál szerelte be (ez benne foglaltatott a hangszóró amúgy is igen versenyképes árába), illetve ő fogja majd nemsokára szétkapni, bekábelezni, és igény szerint szigetelni.
A vér nem válik VAZZE!™
-
Xero
nagyúr
válasz olbeteam #4398 üzenetére
Nekem mezei bitumenlapok vannak az ajtókban-ajtókon. Negyed annyi pénzből megvan mint a spéci cuccok és szinte ugyan azt hozza. Nekem bevált!
Egy szopás van vele amibe én is belefutottam. Biza nekem nem volt gyárilag elektromos ablak, és nem volt pénz a bitumenezéskor beépíteni. Tavasszal mindenképpen be akarom rakatni, viszont így kaparhatjuk le a komplett belső borítást és rakhatjuk fel újra. Nem olyan hawaii mint az öntapadósokkal. -
orbano
félisten
válasz olbeteam #4410 üzenetére
Alpine fej használtan 20k volt (szinte makulátlan), újonnan ez a kategória nem is tudom, olyan 60-80k
Element szett 31k újonnan
erősítő 34+2k postával 1 évesen használtan, kiváló állapotban, ez újonnan 57k
+hangszigetelő anyag xctől 20k, ez az ajtókba ment/megy[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
-
orbano
félisten
-
orbano
félisten
válasz olbeteam #4856 üzenetére
Újfent csak Szakállra tudok hivatkozni ő ilyet használ, hétfőn mutatja meg hogy mennyire jó. Egyébként pedig ne tévesszen meg a marketing: egy dynamat semmivel sem tud többet: kb. ugyanaz az anyag, az alapelv pedig egyszerű: minél rugalmatlanabb anyagot kell hozzáragasztani minél jobban a kasztnihoz: ez elhangolja a karosszériát, így nem vezeti tovább a rezgéseket a futóműről, motorról, váltóról, ezen felül a mélyhangokkal szembeni szigetelőképességét is növeli a kasztninak.
Egyébként nekem az ajtókban egy a dyanamathoz hasonló anyag van, csak fele annyiba kerül. Illetve nekem még annyiba se, mert Xc rámsózta. Ha ez nincs, akkor Hugi0 tanácsára vagy Tecsondot veszek (bár ez elég nehéz, 5kb/nm a könnyebbik), vagy a szakim tanácsára most már Soudabandet ide is. De Soudabandelve lesz a tetőm és a padlólemez is, hétfőn demózza nekem Szakáll, hogy mit lehet vele elérni.
Ezen felül a tetőbe én Armacell hőszigetelő szivacsot teszek be 10mm-eset, hogy visszafogjam a besugárzó hőt nyáron. Raknék ilyet a tűzfalra is, csak iszonyat meló megbontani a műszerfalat, semmi kedvem hozzá.
Egyébként még gondolkodom a kipufogó alá is külső szigetelésen, de az is már csak a hő miatt.A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz olbeteam #4858 üzenetére
sőt, ha rámatricáznák, hogy "Designed for car Hi-Fi applications" kétszer ennyit is boldogan kicsengetnél érte
egyébként régebben nyomultam itt az Armaflex-szel is. Minimálisan tér el a Dynalinertől, és úgy az ötödébe kerül... nc[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz olbeteam #4861 üzenetére
Szerintem nem a Te árkategóriád a 16,5-ös teljesen jó széltében, de mindenképpen egyeztess azzal aki beszereli, hogy elég-e a beszerelési mélységed. Nekem pont jó volt egy kisebb kerettel és elfért a gyári rácsa alatt. De egy mélyebb hangszórhoz már lehet panelt kell építeni.
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
-
-
orbano
félisten
válasz olbeteam #4955 üzenetére
Marad, azt mondták a jr. szttet nem érdemes. a mélye túl jó a rendszerembe, fölösleges beruházás, viszont a magasa geyngébb, mint az elementés, ami pedig jó lenne, az megduplázza a beszerzési árat, tehát már nem akkor biznisz. és akkor sem szól jobban majd, mint a mostani. úgyhogy marad
G.Zs.: köszi az infót, majd átgondolom. szakál nagyon rá akart beszélni az RSII-re, hogy aktívban annak van a legszebb hangja... meglássuk, esz lehetőségem kipróbálni egyetA vér nem válik VAZZE!™
-
G.Zs.
senior tag
-
olbeteam
tag
válasz olbeteam #5276 üzenetére
Kérdés, nekem régen olyan rca kábel ment az erőlködőre, amihez volt egy vékony kis vezeték, amit a fejhez kötöttem és az kapcsolta a erősítőt, ha bekapcsoltam a fejet.
Volt neki külön lehetősége, a mostaninak nincs, hova kössem vagy milegyen?Mostaniak is ilyenek?
I can resist everything but temptation.
-
fero02
nagyúr
válasz olbeteam #5298 üzenetére
Így van, ajánlott külön oldalakon vinni.
Kábel keresztmetszete elegendő legyen (nem tudom, h vettél-e már, vagy már van), sarukat forraszd be faszán, ne sajnáld a cint. Szigetelésekre, kontaktusokra és polaritásra külön figyelj, első bekapcsolás előtt inkább 2x ellenőrizd le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest